Splatoon 2 – Livestream open finale geannuleerd

Splatoon 2 – Livestream open finale geannuleerd

De fans zijn de afgelopen week gefrustreerd vanwege het besluit van Nintendo om een ​​Super Smash Bro te stoppen. Melee competitief toernooi.

Kleine inleiding

Nintendo heeft een last onder dwangsom gestuurd naar The Big House, het langstlopende Smash-toernooi in de VS de vorige week.

De reden hiervoor was dat Nintendo weigerde een toernooi te steunen waarin een illegaal gekopieerde versie van de game voor het evenement werd gebruikt.

Het nieuws werd snel populairder online met de hashtags #SaveSmash en #FreeMelee die wereldwijd trending zijn. Nintendo deed zelfs zijn uiterste best om een ​​verklaring af te geven aan Polygon waarin de reden erachter werd uitgelegd, terwijl ze benadrukte dat The Big House niet meewerkte.

Livestream geannuleerd

Nintendo heeft de livestream voor de Splatoon 2 North American Open, die gepland stond voor afgelopen weekend, geannuleerd.

SlimyQuagsire heeft een verklaring gedeeld van de officiële Discord-server van Splatoon 2;

Speculatie achter de annulering van de livestream wijst naar de namen van de winnende teams die waren aangemeld voor het toernooi; velen van hen kozen voor Melee-geïnspireerde namen voor hun teams.

Nintendo stelt dat de livestream is geannuleerd vanwege “onverwachte executional challenge”, maar veel fans denken daar anders over. Houd er rekening mee dat, hoewel de livestream mogelijk is geannuleerd, het toernooi gelukkig is verlopen zoals gepland.

Maar denk je dat Nintendo de Smash-ondersteuning censureerde? Wij denken het zelf ook