Square Enix – Balan Wonderworld is een spel dat we aanbevelen … zucht

Square Enix – Balan Wonderworld is een spel dat we aanbevelen … zucht

Yuji Naka, de maker van Balan Wonderworld, heeft onlangs bevestigd dat hij niet kon praten over de 3D-platformramp die Balan Wonderworld is, omdat hij Square Enix had aangeklaagd wegens oneerlijk ontslag nadat ze hem hadden afgezet als regisseur van het spel, wat resulteerde in een onafgewerkt product dat naar de consument wordt verzonden. Square Enix heeft officieel toegegeven dat ze betrokken zijn bij een proces waarbij Yuji Naka betrokken is, en het bedrijf heeft investeerders schokkend geïnformeerd dat Balan Wonderworld “een spel is dat we met vertrouwen aanbevelen”. Die bewering is niet helemaal juist.

Square Enix gaf toe dat het betrokken was bij een rechtszaak met Yuji Naka, maar weigerde meer te zeggen. “Het is een game die we met vertrouwen voorstellen”, zegt de recensent van Balan Wonderworld. (uit de Q&A-sessie over de resultatenbriefing)

Over Balan Wonderworld

Elke seconde is een avontuur.

Welkom bij fantastisch all-action entertainment zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

BALAN WONDERWORLD is een fantastische actieplatformer gebaseerd op het Balan Theatre. De personages van de show, Emma en Leo, zullen buitengewone vaardigheden gebruiken uit een verscheidenheid aan karaktervolle kostuums terwijl ze reizen in het vreemde en fictieve land Wonderworld, geleid door de mysterieuze maestro genaamd Balan. Echte herinneringen en landschappen vermengen zich met de dingen die mensen hier koesteren.

In de Wonderwereld wachten onze sterren twaalf verschillende verhalen, elk met hun eigen eigenaardigheden. Om het middelpunt van elk verhaal te bereiken, zullen ze elke hoek van deze labyrintische niveaus verkennen, die vol zitten met een hele reeks wendingen en valstrikken.

Wonderwereld leeft alleen in de hoofden en harten van mensen.

De locatie voor dit verhaal is Wonderworld, een fascinerend, vreemd land waar de prettige en goede herinneringen van mensen worden gecombineerd met hun rusteloze angsten en pessimisme.

De mysterieuze clown Balan leidt Leo en Emma naar Wonderworld en zet ze op een zoektocht om te ontdekken wat voor hen essentieel is.

Ze moeten eerst het verloren evenwicht in hun hart herstellen voordat ze kunnen terugkeren naar de werkelijke wereld…

Meer dan 80 unieke outfits ontgrendelen al het plezier dat je maar kunt bedenken!

De personages van de show kunnen vaardigheden krijgen van de mensen van Wonderworld door hun kleurrijke kostuums aan te trekken, die in meer dan 80 verschillende variaties verkrijgbaar zijn!

Als je een nieuw kostuum aantrekt, kun je je tegenstanders afranselen, door de lucht lopen, de tijd stilzetten en andere dingen regelen.

Twee iconische makers herenigd!

Kom, kom allemaal, en ervaar het hoogtepunt van Square Enix-verhalen in een magisch rijk gecreëerd door de beroemde Naka Yuji.

Voor het eerst in 20 jaar bundelen Naka Yuji en Oshima Naoto hun krachten om het BALAN Firm-team op te richten, dat is gericht op het samenbrengen van talenten voor actiegame-ontwikkeling, video- en muziekproductie van zowel binnen als buiten het bedrijf.