Square Enix – Engage Kill handelsmerk in Japan

Square Enix – Engage Kill handelsmerk in Japan

Square Enix heeft een aantal games die vermoedelijk volgend jaar worden uitgebracht en het lijkt erop dat een van hen de titel Engage Kill zou kunnen zijn. Het bedrijf heeft onlangs een nieuw handelsmerk aangevraagd voor de naam Engage Kill, hoewel het natuurlijk niet meteen duidelijk is of het voor een bestaande franchise of een geheel nieuwe franchise is. We zullen moeten afwachten wat er gebeurt.

Wat Engage Kill zal zijn … daar zijn nog geen aanwijzingen voor.

Over Square Enix

Square Enix ontwikkelt, publiceert, distribueert en licentiëert SQUARE ENIX, EIDOS en TAITO entertainmentcontent in Europa en andere PAL-gebieden als onderdeel van de Square Enix-bedrijvengroep. Square Enix Ltd. heeft ook een wereldwijd netwerk van toonaangevende ontwikkelstudio’s zoals Crystal Dynamics® en Eidos Montréal.

De Square Enix-bedrijvengroep kan bogen op een waardevolle portfolio van intellectueel eigendom, waaronder: FINAL FANTASY®, waarvan wereldwijd meer dan 159 miljoen eenheden zijn verkocht; DRAGON QUEST®, waarvan wereldwijd meer dan 82 miljoen stuks zijn verkocht; TOMB RAIDER, dat wereldwijd meer dan 81 miljoen eenheden heeft verkocht; en de legendarische SPACE INVADERS.

Ad