Square Enix Gamescom 2018 Line-up

Square Enix Gamescom 2018 Line-up

Gamescom 2018 komt snel naderbij en de ontwikkelaars en uitgevers geven ons een voorproefje van wat ze van hun stands mogen verwachten. De nieuwste ontwikkelaar is Square Enix, die zijn line-up voor dit jaar heeft aangekondigd.

We weten niet zeker of we verrassingen kunnen verwachten, maar het zou leuk zijn om een ​​aankondiging van Nintendo Switch te krijgen of misschien wel twee in het licht van het feit dat Octopath Traveler het zo goed doet.

Gamescom 2018 Line-up

Deelnemers aan Gamescom worden uitgenodigd om de magie van KINGDOM HEARTS III te delen met twee speelbare demo’s, een boss battle tegen de Rock Titan van Hercules van Walt Disney Animation Studios en het blootleggen van de Toy Box-wereld van Toy Storyalongside Woody en Buzz. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan prime picture-gelegenheden, waaronder een gigantische Keyblade en een echt speelgoed worden in een replica van Andy’s kamer uit de Disney • Pixar-klassieker Toy Story.

De thema’s van SHADOW OF THE TOMB RAIDER hebben ook hun invloed op het uiterlijk van de Square Enix-stand: het gebied is opgezet in de stijl van een imposante Maya-piramide met talloze gamestations. Bezoekers kunnen een nog intenser gevoel krijgen van Lara Croft®’s grootste avontuur tot nu toe met een demoversie van het actie-avontuur.

Op de SQUARE ENIX-stand kunnen RPG-fans ook het geheel nieuwe avontuur beleven in de tijdloze DRAGON QUEST-serie, DRAGON QUEST XI, met een uitgebreide speelbare demo die de vele inhoudsverbeteringen en gloednieuwe voice-over voor de release van de game laat zien.

Adventure-Fans verheugen zich: LIFE IS STRANGE® 2 komt naar Gamescom 2018 als een wereldpremière. Niet alleen zal het ontwikkelteam alle details delen over het langverwachte vervolg op de bekroonde en veelgeprezen LIFE IS STRANGE – het zal voor de eerste keer speelbaar zijn op de SQUARE ENIX-stand op de Gamescom-beursvloer.

Dit jaar zullen fans ook worden behandeld voor een exclusieve presentatie van JUST CAUSE®4 op de SQUARE ENIX-stand. JUST OUSE 4 neemt de ongelooflijke vernietiging en unieke fysica van de serie naar een heel nieuw niveau met de introductie van volledig gesimuleerde tornado’s en andere Extreme Weather-evenementen. Rico Rodriguez komt terug in JUST CAUSE 4 met zijn kenmerkende parachute, wingsuit en, natuurlijk, zijn grapple hook, nu uitgebreid met nieuwe functionaliteit en volledig aanpasbaar. Het is de krachtigste en creatiefste tool die de speler ooit heeft gehad.

Veelgeprezen MMORPG FINAL FANTASY XIV Online keert terug naar Gamescom, met intense uitdagingen en geweldige prijzen. Een speciale promotie voor deelnemers aan de show biedt iedereen die zich aanmeldt bij de stand een gratis exemplaar van de FINAL FANTASY XIV Online STARTER EDITION, terwijl een exclusief programma van shows met de makers van het spel, waaronder producer en regisseur Naoki Yoshida en Sound Director Masayoshi Soken, zal plaatsvinden die de hele week plaatsvinden, alles met als hoogtepunt een grote cosplaywedstrijd op zaterdag 25 augustus. Eindelijk, op vrijdag 24 augustus en zaterdag 25 augustus, zal de FINAL FANTASY XIVEorzean Symphony zijn Europese première beleven aan het Konzerthaus Dortmund. Meer informatie over dit evenement is hier te vinden.

Liefhebbers van exclusieve merchandiseproducten ontmoeten elkaar in hal 5.2 op de stand van Square Enix Products, waar figuren, accessoires, sieraden en bordspellen van verschillende populaire merken van Square Enix te koop zullen zijn. Bovendien biedt de gloednieuwe Square Enix Music-stand exclusieve, ondertekende records. In een speciaal gebied kunnen bezoekers ook de FINAL FANTASY TRADING CARD GAME ™ en een nieuwe bordspel spelen op basis van een wereldberoemd merk.

Ad