Square Enix – werkplekken voor Kingdom Hearts

Square Enix – werkplekken voor Kingdom Hearts

Square Enix is op zoek naar extra personeel voor hun volgende game in de Kingdom Hearts-serie.

Terwijl de laatste inzending de Nintendo Switch oversloeg, kijkt hopelijk Square Enix naar de Nintendo. Omdat de Nintendo Switch wereldwijd een hit blijft en het huidige best verkopende platform in Japan is.

Square Enix merkt op dat hij op zoek is naar een UI-ontwerper, tech-kunstenaar, effectontwerpers en meer.

Over Kingdom Hearts

Kingdom Hearts is een van de belangrijkste objecten in het Kingdom Hearts-universum. Het is het hart van alle werelden en een bron van grote kracht en wijsheid. Het kan worden gezien als het hart van alles.

Vanwege zijn grote betekenis is het herhaaldelijk gezocht door de schurken van de Kingdom Hearts-serie, in het bijzonder de hoofdantagonist van de serie, Xehanort.

In de eerste game, Xehanort’s Heartless, Ansem, Seeker of Darkness en de horde schurken onder leiding van Maleficent zochten Kingdom Hearts. Beiden wilden de duisternis eromheen omringen om onmetelijke kracht en kennis te verkrijgen.

Om dit te bereiken, zocht Maleficent naar de Zeven Prinsessen van Hart, de meisjes die harten bezaten die absoluut geen duisternis in zich hadden. Wanneer samengebracht, zouden deze prinsessen het laatste sleutelgat onthullen, de enige manier om Kingdom Hearts zelf te bereiken. Zo viel Maleficent vele werelden met de Harteloze aan in haar achtervolging en slaagde erin om alle zeven te veroveren. Al die tijd werd ze gebruikt door Xehanort’s Heartless, wiens oorspronkelijke zelf erin slaagde om de aard van harten te ontdekken, evenals Kingdom Hearts zelf.

Ad