Studio MDHR – Animatie en muziekstijlen voor The Cuphead Show

Studio MDHR – Animatie en muziekstijlen voor The Cuphead Show

Studio MDHR onthulde dat hun hardcore platformer Cuphead uit de jaren 30 een eigen geanimeerde Netflix-aanpassing krijgt.

Met alleen het bovenstaande promotiebeeld tot nu toe gedeeld, vroegen veel fans zich af of de show zou blijven plakken op de klassieke handgetekende animatie en jazzy muziekstijl van het originele Cuphead-spel.

Chad Moldenhauer van Studio MDHR zei tegen de Hollywood Reporter dat hoewel ze nog niet echt iets kunnen delen, het team op zijn minst zou proberen om dicht bij de handanimatie te blijven, in tegenstelling tot de gegenereerde computer.

Visuele stijl

Op dit moment delen we geen specifieke details over de visuele stijl van de show. Voor meer nieuws zodra het beschikbaar komt, blijf op de hoogte van onze sociale kanalen, de sociale kanalen van Netflix of de nieuwe Cuphead Show Twitter-feed.

We willen zo ver mogelijk van computergestuurde poppenspelanimatie blijven en zijn er trots op om met een creatief team te werken dat echt gelooft in de waarde van handanimatie.

Hoewel er een gedeelde eerbied bestaat tussen onszelf en Netflix voor de jazz-, bigband- en orkestmuziek in Cuphead, hebben we op dit moment niets te melden over de muziek voor de Cuphead-show.

Op de vraag of er plannen waren voor een vervolg op Cuphead, antwoordde Moldenhauer dat het team echt gefocust was op het voltooien van de DLC-uitbreiding van Cuphead en geen verdere aankondigingen had om verder te gaan.

DLC gericht

Op dit moment, als een studio, zijn onze volledige energieën gericht op de ontwikkeling van de DLC-uitbreiding van Cuphead, The Delicious Last Course, waarvan we onlangs hebben aangekondigd dat deze wordt verschoven naar een 2020-vrijgavevenster zodat we het de zorg en aandacht kunnen geven die we voelen dat het verdient . We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het een nieuw Cuphead-avontuur is waar fans dol op zullen zijn, en hebben geen andere aankondigingen om verder te gaan dan nu.

Cuphead is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, met een DLC-uitbreiding “The Delicious Last Course” gepland ergens in 2020.