SUDA51 benaderd om een ​​Deadpool-game te maken door Activision

SUDA51 benaderd om een ​​Deadpool-game te maken door Activision

In augustus liet SUDA51 (regisseur van de No More Heroes-serie en CEO van Grasshopper Manufacture) weten dat hij graag een videogame met Marvel-thema zou willen maken, met Deadpool als een van zijn topkeuzes.

Interessant genoeg lijkt het erop dat het idee bijna meer was dan alleen een droom.

In een recent interview met VGC onthulde SUDA51 dat hij ooit door een grote studio was benaderd om een ​​game te ontwikkelen met behulp van de Deadpool IP.

SUDA51 over Deadpool

Over a decade ago, I was actually approached by Activision at one point to make a Deadpool game… It was sometime after the first No More Heroes came out. Obviously, that plan never came to fruition, and it fizzled out in the initial planning stages but I had some really cool ideas for it at the time.

Deadpool had kunnen gebeuren?

De eerste No More Heroes werd uitgebracht in 2007, dus de onderhandelingen begonnen lang voordat acteur Ryan Reynolds, het huidige gezicht van Deadpool, de rol voor het eerst vertolkte. Activision bracht later in 2013 een Deadpool-videogame uit, maar deze werd geregisseerd door Sean Miller en SUDA51 was er niet bij betrokken.

Ryan Reynolds’ solofilms als de iconische antiheld Deadpool (2016) en Deadpool 2 (2018), brachten meer dan 1,5 miljard dollar op in de totale kassaverkoop, en een threequel is onderweg. De franchise is nu groter dan ooit, dus misschien is het tijd om een ​​aanpassing van een videogame nog een kans te geven, deze keer misschien met SUDA51 aan boord.

Ryan Reynolds zelf lijkt ook enthousiast over het idee, nadat hij VGC’s tweet van augustus leuk vond dat SUDA51 graag een Deadpool-game zou willen maken.

Ad