Summer Game Fest 2023 aangekondigd

Summer Game Fest 2023 aangekondigd

Summer Game Fest keert in 2023 voor de vierde keer terug, zo is bevestigd. Op donderdag 8 juni 2023 wordt er weer een live aftrapconcert gegeven.

Voor het eerst worden de wereldwijde premières, live gameplay-demonstraties en aankondigingen gedaan voor een live publiek van fans in het ultramoderne YouTube Theater in Hollywood Park in Inglewood, Californië. Natuurlijk zal er een livefeed beschikbaar zijn op alle grote streaming-sites, waaronder YouTube en Twitch. Fans kunnen kaartjes kopen voor het evenement, dat begin 2023 zal plaatsvinden.

“In de afgelopen drie jaar heeft Summer Game Fest een geweldige community over de hele wereld gecreëerd via onze digital-first-evenementen, en we zijn verheugd duizenden fans te verwelkomen om de SGF-show voor het eerst persoonlijk te ervaren in 2023″, aldus curator en presentator Geoff Keighley. Traditiegetrouw zullen we een hele reeks opwindende aankondigingen hebben van de ontwikkelaars die de game-industrie vooruit helpen, evenals extra digitale evenementen van uitgevers, demonstraties en meer verrassingen die in de komende maanden worden onthuld.”

Over Summer Game Fest

Summer Game Fest trapt het seizoen van videogame-evenementen af ​​met een verbluffende live Kickoff-presentatie gepresenteerd door Geoff Keighley en boordevol wereldwijde premières, evenals Days of the Devs met iam8Bit en Double Fine.

GESCHIEDENIS VAN HET ZOMERSPELFEST

Welkom bij ‘s werelds eerste volledig digitale, wereldwijde viering van videogames. Summer Game Fest, dat in mei 2020 van start gaat, brengt de hele videogame-industrie samen voor een zomerfeest met digitale evenementen, demonstraties, aankondigingen en het laatste nieuws voor liefhebbers van videogames.

In het komende jaar zullen verdere details over Summer Game Fest 2023, inclusief deelnemers en evenementen, worden vrijgegeven.

Ad