Super Mario 64 voor pc heeft door de gemeenschap gemaakte 4K-textuurpakketten

Super Mario 64 voor pc heeft door de gemeenschap gemaakte 4K-textuurpakketten

Op de onofficiële pc-poort van Super Mario 64 is onlangs een verbluffende, door de community gemaakte 4K-texture pack toegevoegd, waardoor de game er geweldig uitziet.

Het is samengesteld door een getalenteerd team van 16 medewerkers die de Nintendo 64-texturen tien keer zo vaak herschreven hebben.

video
play-rounded-fill

Over Super Mario 64

Mario wordt uitgenodigd op het kasteel van prinses Peach en ontdekt dat ze opnieuw is gekidnapt door Bowser en zijn volgelingen. Er is echter iets veranderd … Dit keer is het avontuur in 3D!

Mario springt door foto’s die aan de muren hangen en zoekt naar 120 Power Stars die zijn weggestopt in enorme, magische werelden vol uitdagende hindernisbanen, verborgen voorwerpen, puzzels en een leger van vijanden! Mario heeft een enorm repertoire aan bewegingen, waaronder rennen, springen, zwemmen, stampen en stoten, en een achterwaartse salto uitvoeren die hem kan helpen om zelfs de hoogste platforms te bereiken. Speciale petten geven hem kortstondige krachten, waaronder de mogelijkheid om te vliegen – en als onruststokers de pet van Mario afvegen, moet hij hem terugpakken!

Mario rent vrij in een met gras begroeide weide, loopt op zijn tenen door een sombere kerker, klimt naar de top van een met sneeuw bedekte berg, betreedt het heet over lavameren en zwemt in de slotgracht. Hij kan een oude piramide verkennen en zelfs met Koopas racen voor fantastische prijzen. En natuurlijk moet hij vechten tegen zijn aartsvijand Bowser, King of the Koopas – niet één keer, maar drie keer!

Ad