Super Mario Bros Movie Producer en Chris Pratt delen meer details

Super Mario Bros Movie Producer en Chris Pratt delen meer details

Vorig jaar onthulde Nintendo de cast van Illumination’s aankomende Super Mario-animatiefilm, met in de hoofdrol Chris Pratt als de gelijknamige loodgieter, een zet die veel fans tot op de dag van vandaag verbijsterd heeft.

Sinds de aankondiging verdedigde Chris Meledandri, CEO van Illumination en producer van Super Mario Bros., de castingkeuze op sociale media, waarbij hij fans grotendeels verzekerde dat de Mario-stem van Pratt ‘fenomenaal’ is. Meledandri maakte meer opmerkingen over Pratt’s casting op het CineEurope-evenement in Barcelona, ​​waarbij hij opmerkte dat hij een “goede prestatie” heeft geleverd en dat hij vindt dat kritiek over het algemeen zou “verdampen” zodra mensen het horen.

Waarom Chris Pratt?

“We hebben Chris gecast omdat we dachten dat hij een geweldige rol zou kunnen spelen als Mario.” En nu we ongeveer 15 opnamesessies hebben gedaan en de film voor ongeveer driekwart klaar is, kan ik met vertrouwen zeggen dat ik zijn vertolking als Mario mooi vind… hij levert zo’n krachtige uitvoering.”

“Als mensen het optreden van Chris Pratt horen, zal de kritiek vervagen, zo niet helemaal – mensen houden ervan zichzelf uit te drukken, zoals ze zouden moeten.” Ik ben er niet van overtuigd dat dit de beste reactie is, maar als iemand van Italiaans-Amerikaanse afkomst, geloof ik dat ik die keuze kan maken zonder bang te zijn Italianen of Italiaans-Amerikanen van streek te maken. Ik denk dat het helemaal goed komt met ons.”

Mario worden

Chris Pratt gaf zijn mening over zijn optreden in een apart interview met Variety, waarbij hij suggereerde dat het “in tegenstelling tot alles wat je ooit hebt gehoord” in het Mario-universum zou zijn, en dat hij nauw samenwerkte met de filmmakers om de stem te ontwerpen:

“Ik heb nauw samengewerkt met de filmmakers en een paar ideeën uitgeprobeerd voordat ik besloot tot iets waar ik erg blij mee ben en kan niet wachten tot mensen het zien en horen, namelijk een geanimeerd verhaal met stemmen.” Het is geen live action film. Ik ga niet rondslenteren in een loodgietersoutfit. Ik lever een stem voor een geanimeerd personage, en het is fris en anders dan alles wat je eerder in het Mario-universum hebt gehoord.”

Natuurlijk zijn er op het moment van schrijven geen teasers of trailers vrijgegeven waarin Pratts optreden in actie wordt weergegeven, waardoor de vraag of het aan de verwachtingen zal voldoen onbeantwoord blijft. Blijf op de hoogte voor verdere updates zodra deze beschikbaar komen.

Ad