Super Mario Bros. Z – Komt na 3 jaar terug

Super Mario Bros. Z – Komt na 3 jaar terug

Super Mario Bros. Z, een populaire fanimatie die werd gedaan door de maker Mark Haynes, keert terug, lijkt het.

video
play-rounded-fill

Over Super Mario bros Z

Super Mario Bros. Z is een crossover-webserie gemaakt door Mark Haynes. Als een reboot van de 2006-serie met dezelfde naam, bevat het verschillende belangrijke wijzigingen in het schrijven en produceren. Het werd voor het eerst aangekondigd in september 2015, met de eerste aflevering vrijgegeven aan Patreon-donateurs op 5 januari 2016. Vervolgens 3 dagen later, publiekelijk op 8 januari 2016.

Uitgesteld opnieuw opstarten

Vanaf februari 2019 is het zeer onwaarschijnlijk dat het opnieuw opstarten zal worden voortgezet, voornamelijk vanwege het gebrek aan interesse van de maker in de serie en beweerde gezondheidsproblemen. Met geen officieel nieuws in ten minste een jaar, lijkt Haynes dit project te hebben verlaten. De meeste leden van de SMBZ-gemeenschap lijken hiermee akkoord te gaan, hoewel er niets officieel is gezegd met betrekking tot een annulering.

In september 2019 was zijn Twitter-account ook gedeactiveerd, waardoor zijn belangrijkste bron van aankondigingen werd afgesloten. Een nieuw account werd aangemaakt in december 2019, waar Mark verklaarde dat hij de serie wilde voortzetten, waardoor de serie het potentieel had om door te gaan, waardoor de serie uit een onderbreking van vier jaar kwam.

Maar toch opnieuw opstarten

Maar Mark kondigde aan dat hij zou proberen de tweede aflevering te animeren. Op 1 februari bracht hij een teaser van de aflevering uit, waarin de openingsscène van de aflevering werd getoond.

Na 3 jaar afwezigheid lijkt de fanimatie ergens later dit jaar terug te komen. Bekijk de teaser-trailer hieronder:

Ga je het een kans geven?

Ad