Super Mario Maker – Franchise meer dan 10 miljoen keer verkocht

Super Mario Maker – Franchise meer dan 10 miljoen keer verkocht

De Super Mario Maker-serie, die begon in het Wii U-tijdperk, bereikte een belangrijke verkoopmijlpaal.

Vanaf 30 september 2019 hebben de Super Mario Maker-spellen gezamenlijk 11,33 miljoen eenheden verkocht. In het laatste fiscale kwartaal stond de reeks op 9,82 miljoen eenheden.

Verkoop van Super Mario Maker

  • Super Mario Maker (Wii U) – 4 miljoen
  • Super Mario Maker voor Nintendo 3DS (3DS) – 3,40 miljoen
  • Super Mario Maker 2 (Switch) – 3,93 miljoen

Over Super Mario Maker 2

Mario-fans van de wereld, verenigt u! Nu kun je de zijwaarts scrollende Super Mario-banen van je dromen spelen, maken en delen in de Super Mario Maker 2-game, exclusief beschikbaar op het Nintendo Switch-systeem!

Duik in de verhaalmodus voor één speler en speel ingebouwde cursussen om het kasteel van Princess Peach te herbouwen. Maak je eigen cursussen, alleen of samen. En met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap, deel je cursussen, krijg je toegang tot een bijna eindeloze voorraad van anderen, geniet je van online multiplayer en meer! Een nieuw side-scrolling Mario-avontuur dat het creatieve potentieel van Super Mario Maker 2 ontketent wacht in de Verhaalmodus, die meer dan 100 ingebouwde cursussen bevat.

En in Course Maker is een breed scala aan onderdelen, tools en meer beschikbaar, zodat u uw eigen cursussen kunt samenstellen. Wil je muntschietkanonnen? Bokser rijden op een gigantische Goomba? Cat Mario glijdende hellingen af ​​om een ​​leger slechteriken uit te schakelen? Ga ervoor! Jij bent de baas. Geef een Joy-Con-controller door aan een partner om samen op een enkel systeem te bouwen!

Maak het plezier nog leuker met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap, dat je toegang geeft tot Course World en zijn rijkdom aan online content en functionaliteit. Volg je rankings, deel je creaties en laat reacties achter nadat je cursussen hebt gespeeld.

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je ook Endless Challenge aanpakken, lokaal online cursussen opslaan voor later offline spelen, genieten van online multiplayer met spelers zowel dichtbij als veraf, en aanpassen hoe je aan anderen verschijnt door je Mii-personage aan te kleden met leuke accessoires! Nintendo Switch Online-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) en Nintendo-account vereist voor online spelen. Niet in alle landen beschikbaar. Internettoegang vereist voor online functies. Voorwaarden zijn van toepassing. nintendo.com/switch-online Extra accessoires vereist voor multiplayer-modus; apart verkocht.

Ad