Super Mario RPG Character Designer – Geno origineel Concept Artwork

Super Mario RPG Character Designer – Geno origineel Concept Artwork

Nintendo heeft bevestigd dat het Geno Mii-kostuum een ​​terugkeer naar Super Smash Bros. Ultimate als DLC zou maken.

Hoewel het een trieste dag was voor Geno-fans die nog steeds hoopten dat het personage een echte vechter zou worden in Super Smash Bros Ultimate, ontvingen ze een troostprijs uit een onwaarschijnlijke bron.

Kazuyuki Kurashima, die werkte aan personageontwerpen voor Super Mario RPG, deelde een eerder ongezien concept dat de prototypeontwerpen van Geno laat zien tijdens de ontwikkeling van de SNES-titel.

Zoals je hieronder kunt zien, zijn ze zeker stekeliger dan het uiterlijk van de pop waarmee Geno uiteindelijk eindigde!

Over Geno

Geno is een krijger uit de Star Road en een van Mario’s partners in Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars. Hij is gestuurd door “een hogere autoriteit” om de vrede in Mario’s wereld te herstellen.

Tijdens de gebeurtenissen in Super Mario RPG werkt hij samen met Mario’s team, dat bestaat uit Mario, Mallow, Princess Toadstool en Bowser, en helpt hij hen bij hun zoektocht om Smithy te verslaan. In de strijd heeft hij een hoge aanval, maar een lagere verdediging.

Maar nu keert zijn Mii Gunner-kostuum uit Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Wii U terug als DLC en werd op 22 december 2020 uitgebracht naast Challenger Pack 8.