Super Nintendo World Hollywood Construction footage + Reserveringssysteem

Super Nintendo World Hollywood Construction footage + Reserveringssysteem

Een nieuwe video van de voortdurende ontwikkeling van Super Nintendo World Hollywood is online verschenen naarmate de lanceringsdatum nadert.

We kunnen duidelijker zien hoe het park de afgelopen maanden is veranderd dankzij de 4K-film van City Cruising. Veel van de attracties zijn nu veel meer gedefinieerd, zoals de kettingpijp en Bowser’s Castle die gemakkelijk te onderscheiden zijn in de video.

video
play-rounded-fill

Reserveringssysteem

Reserveren is nodig voor bezoekers wanneer Super Nintendo World begin 2023 wordt geopend, volgens Universal Studios Hollywood.

Als Mario Kart: Bowser’s Challenge het volgende jaar debuteert, is de “After 3 pm Express”-bonus niet beschikbaar, volgens een e-mail aan Platinum Passholders van Universal Studios Hollywood. In plaats daarvan zullen Platinum Pass-houders nu duidelijk aangeven dat “reserveren nodig is om het land te bezoeken” en hebben een “eenmalige reserveringsvrije toegang elke dag na 15.00 uur” toegevoegd aan hun voordelen.

De herziene algemene voorwaarden zijn van kracht vanaf 2 december 2022.

We weten niet wanneer boekingen beschikbaar komen voor het grote publiek, aangezien we nog geen officiële openingsdatum hebben. Het is meer dan waarschijnlijk dat “begin 2023” zal plaatsvinden, dus er zou informatie moeten komen.

Ad