Super Nintendo World Hollywood – Opening in Februari 2023

Super Nintendo World Hollywood – Opening in Februari 2023

Er is nu een definitieve openingsdatum voor de Super Nintendo World-site die te vinden is bij Universal Studios Hollywood. Er werd onthuld dat de grote opening van het park zou plaatsvinden op 17 februari 2023.

video
play-rounded-fill

Dit is de eerste keer dat Super Nintendo World beschikbaar is voor consumenten in de Verenigde Staten. Het begon voor het eerst in Japan en veel van de items die daar beschikbaar waren, zijn hierheen getransporteerd. Dit omvat het Toadstool Cafe, de attractie Mario Kart: Bowser’s Challenge en draagbare, interactieve polsbandjes genaamd Power-Up Bands.

Super Nintendo World-activiteiten

Mario Kart: Bowser’s Challenge wordt genoemd. Deze gloednieuwe attractie combineert naadloos geavanceerde augmented reality (AR), projectiemappingtechnologie en echte decorstukken langs een bewegend ritparcours. Het zal worden gemodelleerd naar de iconische Mario Kart-videogameserie, die diende als de belangrijkste inspiratiebron van de rit. Tegen een multi-zintuiglijke achtergrond van kleur, geluid en beweging, zullen gasten plaatsnemen in voertuigen met vier zitplaatsen in stadionstijl, terwijl ze bekende banen navigeren door het fantasierijke gebruik en de integratie van op het hoofd gemonteerde augmented reality-brillen. Dit vindt plaats tegen de achtergrond van een meeslepende ervaring. Deze rit onderscheidt zich van andere attracties in het themapark vanwege zijn unieke functie, die als een cruciaal verschilpunt dient. Het idee van “Mario Kart: Bowser’s Challenge” is eenvoudig, maar tegelijkertijd slaagt het erin om zowel motiverend als belastend te zijn, waardoor het toegankelijk wordt voor bezoekers van alle leeftijden en niveaus van game-expertise. Om te vechten voor de Golden Cup en te winnen, worden bezoekers lid van Team Mario en volgen ze zowel cursussen onder water als in de lucht. Onderweg verzamelen ze munten om Team Bowser te verslaan en de overwinning te behalen. De rit “Mario Kart: Bowser’s Challenge” is een boeiende en repetitieve attractie die bezoekers een scala aan verschillende uitkomsten biedt, waardoor de inzet voor hen toeneemt.

Dit torenhoge bouwwerk, bekend als Mount Beanpole, bevindt zich in het midden van het land en fungeert ook als startpunt voor de “Mario Kart: Bowser’s Challenge”-race.

Dit gebouw fungeert als een hoofdkenmerk van de site en is de thuisbasis van de kenmerkende attractie van Super Nintendo World, die “Mario Kart: Bowser’s Challenge” wordt genoemd. Bowser’s Castle is versierd met een prachtig beeld van een gigantische en sterke Bowser, en het is de thuisbasis van dit bouwwerk. Terwijl gasten zich een weg banen door de kronkelende gangen van het onheilspellende kasteel en zich een weg banen door de hal met medaillons en trofeeën op weg naar de rit “Mario Kart: Bowser’s Challenge”, krijgen ze meer inzicht in Bowsers zorgvuldig ontworpen plannen om De pogingen van Team Mario om de zeer gewaardeerde Golden Cup te winnen.

Power-Up Band: Deze draagbare, geavanceerde polsbandjes worden gesynchroniseerd met de gratis gedownloade app van Universal Studios Hollywood om de bezoekerservaring te verbeteren terwijl ze in het park zijn en om de verschillende interactieve componenten die al zijn te verbeteren Daar. Om er een paar te noemen, omvatten ze, maar zijn niet beperkt tot, het vastleggen van individuele en teamscores, het verzamelen van digitale valuta en het verdienen van sleutels na het veroveren van taken over het hele continent. Gasten krijgen de kans om extra speciale ontmoetingen te hebben met Mario, Luigi en Princess Peach als ze een Power-Up Band kopen. Ze worden verkocht in in totaal zes verschillende design-iteraties op basis van verschillende personages, en gasten krijgen de kans om ze niet alleen in het gebied te kopen, maar ook in de Super Nintendo World-winkels in het themapark en op CityWalk. .

Interactieve acties: gasten worden volledig ondergedompeld in een opwindende wereld van real-life gameplay terwijl ze zich in het land bevinden, inclusief stoten? Interactieve blokken waarmee spelers virtuele valuta en een breed scala aan andere functies kunnen verwerven. Ze zullen dit bereiken door de interactieve verrekijker te gebruiken die augmented reality-technologieën gebruikt die strategisch in het gebied zijn geplaatst om een ​​nieuwe dimensie van Super Nintendo World te ontdekken. Gasten kunnen toegang krijgen tot het eindbaasgevecht met Bowser Jr. als ze alle vier de belangrijkste uitdagingen kunnen voltooien en sleutels kunnen bemachtigen via de interactieve activiteiten met Goomba, Koopa Troopa, Piranha Plant en Thwomp. Deze levendige, bekende en plezierige interactieve activiteiten zullen de algehele dynamische ervaring in het land verder verbeteren en bezoekers onderdompelen in de buitengewone wereld van Super Mario.

Toadstool Cafe is het kenmerkende restaurant van het land, en het zal een gastronomische keuken bevatten die onder de knie is door chef-kok Toad. Wanneer klanten het restaurant binnenkomen, worden ze begroet door chef-kok Toad. Op het menu vind je lekkernijen als Toadstool Cheesy Garlic Knots, Super Mushroom Soup, Piranha Plant Caprese, Mario Bacon Cheeseburger, Luigi Pesto Chicken Burger,? Block Tiramisu en Princess Peach Cupcake, die allemaal elke dag opnieuw worden gemaakt.

1-UP Factory: er is geen betere manier om een ​​reis naar Super Nintendo World te onthouden dan door een aantal verzamelobjecten te kopen in de 1-UP Factory-winkel, die zich in hetzelfde complex bevindt als themapark. De 1-UP Factory zal een breed scala aan merchandise verkopen, waaronder kledingstukken met Mario- en Luigi-thema’s, beroemde karakterpetten en een verscheidenheid aan pluchen personages, zoals Mario, Luigi, Yoshi en Bowser. Onder de pluche personages zal Bowser beschikbaar zijn.

Ad