Super Nintendo World Hollywood preview videos

Super Nintendo World Hollywood preview videos

Een maand voordat het themapark officieel opengaat voor het publiek, zijn er enkele frisse kijkjes achter de schermen van Super Nintendo World Hollywood online te zien. De eerste sneak peek die we hebben komt van het YouTube kanaal MiceChat. Daarin geeft de maker ons een blik op enkele voorzieningen van het park, waaronder het restaurant, de cadeauwinkel en enkele andere kleine attracties.

Eerste voorproefjes van Super Nintendo World Hollywood

video
play-rounded-fill

Vervolgens hebben we een meer diepgaand stuk dat is gepubliceerd door Attractions Magazine. Daarin geven ze een uitgebreid overzicht van hun rondleiding, beginnend vanaf het moment dat de bezoeker de ingang van de warppijp betreedt. Hierin wordt uitleg gegeven over de verschillende Mario-personages en iconografie die zich in het park bevinden, evenals de werking van de Power-Up-band en Meet & Greets, evenals andere onderwerpen.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Wat voor activiteiten zijn er beschikbaar bij Super Nintendo World Hollywood?

De Bowser’s Challenge-baan in Mario Kart

Ben je voorbereid op een Mario KartTM-ervaring als geen ander? Zet de speciale bril op en ga samen met Mario, Luigi en Princess Peach de strijd aan met Team Bowser op enkele van de meest klassieke Mario Kart-banen. In deze revolutionaire Mario Kart-rit met geavanceerde technologie moeten spelers geld verzamelen en granaten lanceren om te strijden om de Gouden Beker.

Met een Power-Up BandTM kun je je score bijhouden, taken uitvoeren en geld verdienen.

Je Power-Up BandTM is hier om je heldendaden naar een hoger niveau te tillen. Gebruik je band om je score bij te houden terwijl je door het land reist, belangrijke taken voltooit, digitale valuta verzamelt en andere dingen doet. Je zult een nieuwe benadering van het spelen van muziek ontdekken met je eigen Power-Up Band.

Power-Up Bands zullen worden verkocht in verschillende winkels rond Universal Studios Hollywood en Universal CityWalk, naast verkoop in het park zelf, waar ze kunnen worden gekocht.

Neem deel aan persoonlijke ontmoetingen met Mario en zijn vrienden.

Je bent samen met hen opgegroeid en nu heb je eindelijk de kans om persoonlijk met ze te praten in SUPER NINTENDO WORLDTM. Maak een foto van jezelf samen en draag zeker je Power-Up BandTM voor een nog betere tijd.

Dineren en winkelen

De eetervaring bij SUPER NINTENDO WORLDTM is net zo vermakelijk als de games zelf. Bovendien ontdek je een uitstekende selectie speelgoed en kleding, zodat je een stukje van de reis mee terug kunt nemen als je weggaat.

Er zijn knuffels van Luigi en Mario uitgestald op een winkelrek, met meer speelgoed en accessoires met een Nintendo-thema op planken tegen de achtergrond van de afbeelding.

Het Toadstool Café

Je verzint deze dingen niet in je hoofd. Toadstool CafeTM is te vinden op het terrein van het Toad House. Stap binnen om te dineren in heerlijke en smakelijke lekkernijen die zijn gemaakt door Chef Toad, en kijk uit de ramen om de grillige schoonheid van het Mushroom Kingdom in je op te nemen.

Er zijn knuffels van Luigi en Mario uitgestald op een winkelrek, met meer speelgoed en accessoires met een Nintendo-thema op planken tegen de achtergrond van de afbeelding.

1-UP Fabriek

In de 1-UP FactoryTM-winkel krijg je misschien wel het ideale aandenken om mee naar huis te nemen. Je kunt alles krijgen wat je maar wilt van het Kingdom of Mushrooms hier in deze ongelooflijk vermakelijke winkel! Je ervaring bij SUPER NINTENDO WORLDTM kan worden verbeterd door memorabilia zoals T-shirts en andere draagbare merchandise te kopen.

Ad