Super Nintendo World Hollywood – Preview voor jaarpashouders

Super Nintendo World Hollywood – Preview voor jaarpashouders

Super Nintendo World Hollywood staat gepland voor begin 2019 en Universal heeft onthuld dat gasten de attractie al vroeg kunnen zien.

Vroegtijdige toegang

Deze vroege preview begint op 29 januari 2023 en duurt tot en met 11 februari 2023, en is alleen toegankelijk voor degenen die een jaarkaart voor het park hebben gekocht. Deze preview is alleen beschikbaar voor degenen die er een reservering voor hebben gemaakt, en pashouders moeten ervoor zorgen dat ze een reservering hebben zodra reserveringen beschikbaar komen op 5 januari 2023.

De gelukkige drager van de pas kan een twee uur durende preview van Super Nintendo World ervaren nadat hij zijn reservering heeft gemaakt. De preview bevat de rit, het restaurant en de winkel die zich in de nieuwe regio bevinden. Universal heeft laten weten dat er sporadische sluitingen en vertragingen kunnen zijn, aangezien dit gewoon een “zachte lancering” is. Degenen die passen hebben gekocht, zijn gewaarschuwd om voorbereid te zijn op lange rijen, wat waarschijnlijk te wijten is aan de hoge mate van opwinding rond de attractie.

Misschien wil je een reservering maken voor een vroege glimp van Super Nintendo World vóór het officiële debuut op 17 februari 2023 als je houder bent van een jaarkaart voor Universal Studios Hollywood.

Ad