Super Nintendo World Japan – Mysterieuze DK deur

Super Nintendo World Japan – Mysterieuze DK deur

Super Nintendo World in Japan is officieel geopend voor het grote publiek. Terwijl bezoekers kunnen genieten van een meeslepende ervaring met verschillende Super Mario-personages en locaties.

Dankzij een preview van het park door VGC , kunnen we een eerste glimp opvangen van wat een mysterieuze gesloten deur lijkt te zijn, gebaseerd op de Donkey Kong-serie.

View post on imgur.com

DK … Donkey Kong-sfeer

Hoewel er niets expliciet aan de deur is dat bevestigt dat dit het geval is, lijken het driehoekspatroon en de palmbomen eromheen erg bekend bij recente titels als Donkey Kong Country Returns en Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

Dit lijkt een eerdere datamine te bevestigen van de mobiele app van Universal Studio Japan, die ongebruikt Donkey Kong-artwork en -materiaal onthulde. Al met al zijn er hier sterke suggesties dat het Japanse themapark in de toekomst uiteindelijk zal uitbreiden met Donkey Kong-attracties!

We zullen echter moeten wachten tot we een officiële aankondiging krijgen van Universal Studios Japan of Nintendo zelf over wat het inhoudt.