Super Nintendo World’s Power Up Cafe: eenjarig jubileummenu

Super Nintendo World’s Power Up Cafe: eenjarig jubileummenu

Samenvatting:

Super Nintendo World in Universal Studios Hollywood viert zijn eerste verjaardag in stijl met de feestelijke opening van het Power Up Cafe. Deze spannende toevoeging brengt de wereld van Super Mario tot leven met een heerlijk menu vol unieke en visueel verbluffende gerechten en drankjes. Duik met ons mee in de kleurrijke wereld van Super Mario en ontdek het overheerlijke aanbod in het Power Up Cafe.


Eenjarig jubileum van Super Nintendo World

Het is moeilijk te geloven, maar Super Nintendo World in Universal Studios Hollywood viert op grote schaal zijn eenjarig jubileum. Om deze speciale gelegenheid te herdenken, onthult het park een geheel nieuwe permanente attractie: het Power Up Cafe. Dit meeneemcafé is niet jouw typische eetervaring; het is een visueel en culinair avontuur in de wereld van Super Mario.

Een jaar vol spanning, gelach en onvergetelijke herinneringen: dat is wat Super Nintendo World de bezoekers van Universal Studios Hollywood heeft gebracht. Sinds de opening is dit meeslepende themapark een hit onder fans van de iconische Super Mario-franchise. Van spannende attracties tot interactieve ervaringen: Super Nintendo World heeft dromen waargemaakt voor gamers en enthousiastelingen van alle leeftijden.

Introductie van het Power Up Café

Om het feest extra te vieren introduceert Universal Studios Hollywood het Power Up Cafe, een permanente toevoeging aan de Super Nintendo World-ervaring. Dit café is een visueel genot, ontworpen met de levendige kleuren en motieven van Super Mario. Als je naar binnen stapt, word je getransporteerd naar het Mushroom Kingdom, omringd door bekende personages en landschappen.

Het Super Mario Power Up-menu

Super Paddenstoel Calzone

Als eerste op het menu staat de Super Mushroom Calzone. Deze calzone heeft de vorm van een Super Mushroom en is gevuld met een heerlijke combinatie van pepperoni, worst, mozzarellakaas en tomatensaus. Het is een hartige traktatie die een eerbetoon is aan een van de meest iconische power-ups van Super Mario.

1-Up Paddestoel Calzone

Voor de vegetariërs is de 1-Up Mushroom Calzone een must-try. Het heeft de vorm van een 1-Up-champignon en zit boordevol spinazie, groene paprika, champignons, mozzarellakaas en basilicumpesto. Een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een frisse en smaakvolle optie.

Vuurbloemkrakeling

Maak het nog spannender met de Fire Flower Pretzel. Deze vurige creatie heeft de vorm van een vuurbloem en wordt geleverd met chipotle-kaas, mosterd en witte queso-dipsauzen. Het is een gewaagde keuze die uw maaltijd een extra kick geeft.

Superster-popcorn

En voor een snack die helder schijnt, mag je de Super Star Popcorn niet missen. Beboterde popcorn wordt naar een hoger niveau getild met eetbare glitters, waardoor het een grappige en Instagramwaardige traktatie wordt waar zowel kinderen als volwassenen dol op zullen zijn.

Themadranken

Super Champignon Fizz

Combineer uw maaltijd met de Super Mushroom Fizz, een verfrissende citroen-limoen frisdrank versierd met knallende aardbeienparels en een Super Mushroom Power Up met aardbeien. Het is een bruisende en fruitige verrukking die je smaakpapillen een smaakexplosie geeft.

1-Up Paddestoelenbruis

Kies voor de 1-Up Mushroom Fizz als je liever een groene appeltwist hebt. Deze citroen-limoen frisdrank wordt vergezeld door groene appelknallende parels en een limoen 1-Up Mushroom Power Up, waardoor een pittige en verkwikkende drank ontstaat.

Vuurbloem Fizz

Als je avontuurlijk bent ingesteld, probeer dan de Fire Flower Fizz. Het is een citroen-limoen frisdrank met knallende sinaasappelparels en een mango habanero Fire Flower Power Up, die een zoete en pittige smaakcombinatie biedt die je zintuigen zeker zal prikkelen.

Super Star Fizz

Ten slotte bevat de Super Star Fizz limoen-limoensoda, citroenknallende parels en een Super Star Power Up met mango-ananas. Het is een tropische sensatie die je meeneemt naar de zonnige kant van het Mushroom Kingdom.

Openingsdatum en viering

Het Power Up Cafe opent zijn deuren op donderdag 15 februari, net op tijd om het eenjarig jubileum van Super Nintendo World te vieren. Bezoekers kunnen de hele dag een groots feest verwachten met speciale evenementen en verrassingen. Het is een kans om jezelf onder te dompelen in de magie van Super Mario en blijvende herinneringen te creëren met familie en vrienden.

Conclusie

Het Power Up Cafe van Super Nintendo World is meer dan alleen een eetervaring; het is een reis door de wereld van Super Mario. Met een menu geïnspireerd op de geliefde personages en power-ups, voegt dit café een vleugje eigenzinnigheid en avontuur toe aan je bezoek. Of je nu een die-hard fan bent van de franchise of gewoon op zoek bent naar een unieke eetervaring, het Power Up Cafe in Universal Studios Hollywood belooft een onvergetelijk avontuur.

Veelgestelde vragen
 • Vraag 1: Wat is Super Nintendo World?
  • A1: Super Nintendo World is een meeslepend themapark in Universal Studios Hollywood gewijd aan de iconische Super Mario-franchise. Het biedt attracties, interactieve ervaringen en themadiners.
 • Vraag 2: Wanneer gaat het Power Up Café open?
  • A2: Het Power Up Cafe wordt geopend op donderdag 15 februari, ter ere van het eenjarig jubileum van Super Nintendo World.
 • Vraag 3: Wat zijn de menu-items die je absoluut moet proberen in het Power Up Cafe?
  • A3: Je mag de Super Mushroom Calzone, 1-Up Mushroom Calzone, Fire Flower Pretzel en Super Star Popcorn niet missen. Deze gerechten zijn geïnspireerd op de power-ups van Super Mario en zijn zowel heerlijk als visueel aantrekkelijk.
 • Vraag 4: Zijn er vegetarische opties beschikbaar in het Power Up Cafe?
  • A4: Ja, de 1-Up Mushroom Calzone is een vegetarische optie gevuld met spinazie, groene paprika, champignons, mozzarellakaas en basilicumpesto.
 • Vraag 5: Hoe zien de themadranken eruit?
  • A5: De themadranken omvatten Super Mushroom Fizz, 1-Up Mushroom Fizz, Fire Flower Fizz en Super Star Fizz. Elk exemplaar heeft unieke smaken en knallende parels voor een extra twist.