Tails stemacteur bevestigd voor Sonic The Hedgehog 2

Tails stemacteur bevestigd voor Sonic The Hedgehog 2

Na de onthulling van Idris Elba als Knuckles, hebben we de stemcast van een ander lid van het vervolg op de Sonic The Hedgehog-film bevestigd.

Tails’ huidige stemacteur uit de games en andere media Colleen O’Shaughnessey keert terug om het personage te spelen voor Sonic The Hedgehog 2. O’Shaughnessey is sinds 2014 de primaire stemacteur van Tails en sprak hem in zijn korte cameo uit. verschijning aan het einde van de eerste film.

Over Sonic The Hedgehog 2

Nadat Sonic zich in Green Hills heeft gevestigd, is hij klaar voor meer vrijheid, en Tom en Maddie komen overeen hem thuis te laten terwijl ze op vakantie gaan. Maar ze zijn nog niet weg of Dr. Robotnik komt terug, dit keer met een nieuwe partner, Knuckles, op zoek naar een smaragd die de kracht heeft om beschavingen op te bouwen en te vernietigen. Sonic werkt samen met zijn eigen hulpje, Tails, en samen gaan ze op reis om de smaragd te vinden voordat deze in verkeerde handen valt. Geregisseerd door Jeff Fowler en met in de hoofdrollen Jim Carrey, James Marsden en Ben Schwartz.

Sonic The Hedgehog 2 gaat naar verwachting op 22 april 2022 in première.

Ad