Team Cherry – Geen aankondigingen voor E3

Team Cherry – Geen aankondigingen voor E3

Team Cherry, de ervaren ontwikkelaar achter de uitstekende Hollow Knight en Silksong, bevestigde dat ze geen aankondigingen zullen delen op E3 ​​2021.

Het team is momenteel bezig met de ontwikkeling van het langverwachte Hollow Knight-vervolg Hollow Knight: Silksong, dat nog geen releasedatum heeft voor de Nintendo Switch. Het is veilig om aan te nemen dat Team Cherry, wanneer ze er klaar voor zijn, meer zal delen, maar verwacht geen informatie tijdens het digitale gaming-evenement volgende maand.

Droevig gezicht 🙁

Sorry everyone, but there sadly won’t be anything at E3 this year. from HollowKnight

Over Hollow Knight: Silksong

Ontdek een enorm, spookachtig koninkrijk in Hollow Knight: Silksong! Het vervolg op het bekroonde actie-avontuur.

Speel als Hornet, prinses-beschermer van Hallownest, en avontuur door een heel nieuw koninkrijk geregeerd door zijde en lied! Hornet wordt gevangengenomen en naar deze onbekende wereld gebracht en moet het opnemen tegen vijanden en mysteries oplossen terwijl ze opstijgt op een dodelijke pelgrimstocht naar de top van het koninkrijk.

Hollow Knight: Silksong is het epische vervolg op Hollow Knight, het bekroonde actie-avontuur. Reis als de dodelijke jager Hornet naar geheel nieuwe landen, ontdek nieuwe krachten, vecht tegen enorme hordes insecten en beesten en ontdek oude geheimen die verband houden met je natuur en je verleden.