Team Ninja president – Koei Tecmo 2022 games zullen onze “volle kracht” tonen

Team Ninja president – Koei Tecmo 2022 games zullen onze “volle kracht” tonen

4Gamer sprak onlangs met een aantal ontwikkelaars van verschillende videogame-ontwikkelingsstudio’s, waaronder Koei Tecmo, om te vragen naar hun plannen voor 2022.

Een van hen was de president van KT’s Team Ninja-divisie, Yosuke Hayashi, die bekend staat als de producent van de Dead or Alive-serie en exclusieve Nintendo-platformtitels, waaronder Hyrule Warriors, Fire Emblem Warriors en Marvel Ultimate Alliance 3.

Hij had enkele interessante opmerkingen over 2022. Volgens hem zal Koei Tecmo in 2022 games aankondigen die de “volledige kracht” van het bedrijf zullen laten zien, games die al enkele jaren in ontwikkeling zijn. Een paar andere koppen bij Koei Tecmo plaagden ook enkele van de projecten waaraan ze werken.

Koei Tecmo 2022 tease

Junzo Hosoi, brand manager voor Gust Co., zegt dat er feestelijke plannen zijn voor het 25-jarig jubileum van de Atelier-serie, naast de aanstaande release van Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream. Fumihiko Yasuda, merkdirecteur van Team Ninja, herinnert iedereen eraan dat er nog steeds een nieuwe Three Kingdoms-actiegame wordt ontwikkeld en onthult dat zijn eigen geheime regietitel eindelijk vorm begint te krijgen na jarenlang in de planningsfase te zijn geweest.</p >

En tot slot zal Keisuke Kikuchi, producent van de Fatal Frame-serie, “nieuwe uitdagingen aangaan” om “met vallen en opstaan ​​iets leuks te creëren”, maar hij verduidelijkt dat het een tijdje zal duren voor de aankondiging.

Ad