Team Ninja van plan om Ninja Gaiden en Dead or Alive te rebooten

Team Ninja van plan om Ninja Gaiden en Dead or Alive te rebooten

Fumihiko Yasuda, hoofd van Team NINJA, kondigde tijdens de G-STAR 2022 keynote speech in Busan, Zuid-Korea, hun plannen aan om het legendarische merk Ninja Gaiden en de Dead or Alive-serie opnieuw te lanceren. Meneer Yasuda hield de aankondiging terwijl hij een dia omhooghield met de woorden “Team NINJA’s Future – Reboot of Popular Series” en foto’s van Ninja Gaiden en Dead or Alive.

Wo Long: Fallen Dynasty voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, evenals Rise of Ronin voor PlayStation 5, worden momenteel door het bedrijf ontwikkeld.

Meer over Team Ninja

Masocore-games, snelle actiegames, vechtgames en andere genres zijn allemaal vertegenwoordigd in de titels.

Maker van actievideogames zoals ‘Nioh’, ‘NINJA GAIDEN’ en ‘DEAD OR ALIVE’. Andere game-uitgevers dan Team Ninja hebben samengewerkt aan projecten als ‘Hyrule Warriors’ en ‘DISSIDIA FINAL FANTASY’.

Nioh is een gloednieuw middeleeuws, duister actie-rollenspel dat zich afspeelt in een universum van strijdende naties, geïnspireerd door het mystieke Japan. Er zijn meer dan 2,5 miljoen exemplaren van dit spel verkocht en het wordt wereldwijd zeer gerespecteerd.

Ninja Gaiden De “Ninja Gaiden”-serie heeft 6,8 miljoen verkopen opgeleverd en is bekend en wordt aanbeden door de gaminggemeenschap. NARUTO GAIDEN Sigma, dat in 2007 debuteerde, legde de lat hoog voor de snelle actie van de serie.

Dead or Alive is een vermakelijk vechtspel met verleidelijke personages en realistische beelden op niveaus met flitsende gimmicks.

Samenwerkingstitels: Team NINJA spant zich ook in om samen te werken met bekende IP’s. Actievideogame “Hyrule Warriors Legends” is gemaakt in samenwerking met “The Legend of Zelda” van Nintendo. Een op teams gebaseerd actiespel in brawler-stijl genaamd “DISSIDIA FINAL FANTASY NT” is gemaakt door Team NINJA en Square Enix Co., Ltd.