Tekken: Bloodline aangekondigd door Netflix

Tekken: Bloodline aangekondigd door Netflix

Netflix heeft verklaard dat het werkt aan een anime-serie met Tekken-thema genaamd Tekken: Bloodline met Bandai Namco. In de samenvatting van de verhaallijn van de anime staat dat Jin Kazama, die voor het eerst verscheen in de originele Tekken 3, is begonnen aan een heroïsch avontuur dat zal uitmonden in het King of Iron Fist Tournament. Tekken Bloodline heeft nog geen releasedatum gekregen, hoewel deze naar verwachting later dit jaar zal verschijnen.

video
play-rounded-fill

Over Tekken: Bloodline

“Alles draait om macht.” Jin Kazama leerde op jonge leeftijd de Kazama-stijl traditionele vechttechnieken, de zelfverdedigingskunsten van zijn familie, van zijn moeder. Desondanks was hij hulpeloos toen een gruwelijk kwaad uit het niets opdook, alles doodde waar hij om gaf en zijn leven permanent veranderde. Jin, woedend over zijn onvermogen om het te stoppen, zwoer wraak en eiste onbeperkte autoriteit om het uit te voeren. Zijn reis zal uitmonden in het King of Iron Fist Tournament, het ultieme gevecht op wereldwijde schaal.

Over Netflix:

Netflix is ​​’s werelds toonaangevende streaming-entertainmentservice met 222 miljoen betaalde lidmaatschappen in meer dan 190 landen die genieten van tv-series, documentaires, speelfilms en mobiele games in een breed scala aan genres en talen. Leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op elk scherm met internetverbinding. Leden kunnen spelen, pauzeren en verder kijken, allemaal zonder reclame of verplichtingen.

Ad