Terugblik op 20 jaar Monster Hunter: The Hunter’s Choice Poll

Terugblik op 20 jaar Monster Hunter: The Hunter’s Choice Poll

Samenvatting:

Ter ere van twintig jaar spannende jachten en boeiende monsters heeft Capcom de Monster Hunter Hunter’s Choice-poll gelanceerd. Dit evenement nodigt zowel toegewijde jagers als nieuwkomers uit om hun stem uit te brengen op hun favoriete monsters aller tijden uit de uitgebreide Monster Hunter-serie, die door de jaren heen 229 ongelooflijke wezens heeft verzameld. Van 20 november 2023 tot 20 december 2023 hebben fans de unieke kans om de nalatenschap van de franchise te beïnvloeden door de monsters te kiezen die de meeste indruk op hen hebben achtergelaten.

De drie beste monsters die door de community zijn geselecteerd, worden weergegeven in een speciale illustratie, een bewijs van hun aanhoudende populariteit. Bovendien ontvangen alle deelnemers een exclusief 20th Anniversary-behang versierd met prachtige kunstwerken die hulde brengen aan deze iconische serie. Ga met ons mee terwijl we dieper ingaan op de details van deze viering, leer hoe u uw stem kunt uitbrengen en ontdek de beloningen die wachten op degenen die deelnemen. Omarm de geest van kameraadschap die Monster Hunter al twintig jaar kenmerkt en word onderdeel van de gamegeschiedenis.


20 jaar Monster Hunter

Twintig jaar geleden begon Capcom aan een epische reis vol woeste monsters, onverschrokken jagers en een steeds groter wordende wereld vol avontuur. De Monster Hunter-serie is een bron van opwinding en uitdaging geweest voor gamers over de hele wereld, en nu deze opmerkelijke mijlpaal is bereikt, nodigt Capcom je uit om mee te vieren. Doe mee aan de Monster Hunter Hunter’s Choice-poll, waar jullie, de fans, de macht hebben om de nalatenschap van de serie vorm te geven.

Twee decennia van monsters doden, knutselen en kameraadschap. Dit is wat Monster Hunter gamers sinds de oprichting in 2004 heeft aangeboden. Het is een serie die voortdurend is geëvolueerd en bij elke aflevering nieuwe monsters, ecosystemen en gameplay-mechanismen introduceert. Met meer dan 229 verschillende monsters die je in de serie tegenkomt, is het geen wonder dat fans een diepe band met deze wezens hebben ontwikkeld.

Monster Hunter Hunter’s Choice-poll

De Monster Hunter Hunter’s Choice-enquête is niet zomaar een enquête; het is een viering van de geschiedenis van de serie. Capcom erkent de passie en toewijding van zijn fanbase en wil spelers de kans geven hun mening te uiten. Met deze enquête kun je stemmen op je favoriete monsters aller tijden, waardoor de toekomstige richting van de serie wordt bepaald en het verleden wordt geëerd.

Hoe u kunt deelnemen

Deelnemen aan de enquête is eenvoudig. Bezoek de speciale enquêtesite (link invoegen) tijdens de stemperiode, die loopt van 20 november 2023 tot 20 december 2023. Daar vind je een lijst met alle 229 monsters uit de Monster Hunter-serie. Blader door de indrukwekkende selectie en selecteer de monsters die de meest onuitwisbare sporen hebben achtergelaten tijdens je jachtreis.

Deadline en stemproces

Onthoud dat tijd van essentieel belang is. De stemperiode eindigt op 20 december 2023, dus zorg ervoor dat u vóór de deadline uw stem uitbrengt. Elke stem telt en jouw keuzes helpen bij het bepalen van de drie beste monsters die een speciaal eerbetoon zullen ontvangen.

Beloningen voor deelnemers

Jouw stemmen zijn belangrijk, en de drie beste monsters die door de Monster Hunter-gemeenschap zijn geselecteerd, worden geëerd met een speciale illustratie. Dit kunstwerk zal een bewijs zijn van de blijvende populariteit van deze wezens en de belangrijke rol die ze hebben gespeeld in de geschiedenis van de serie.

Exclusief 20-jarig jubileumachtergrond

Als blijk van dankbaarheid voor uw deelname ontvangen alle kiezers een exclusief 20-jarig jubileumbehang. Dit kunstwerk geeft de essentie van de epische wereld van Monster Hunter weer, waardoor het een unieke toevoeging is aan de collectie van elke fan.

Nu is het jouw beurt om deel uit te maken van de geschiedenis van Monster Hunter. Sluit je aan bij de jagers van over de hele wereld en breng je stem uit op je favoriete monsters. Jouw keuzes zullen niet alleen de toekomst van de serie bepalen, maar ook dienen als een bewijs van de monsters die jouw persoonlijke Monster Hunter-reis hebben bepaald.

Conclusie

Terwijl we 20 jaar Monster Hunter vieren, is de Hunter’s Choice-poll een bewijs van de blijvende aantrekkingskracht van deze iconische serie. Het is een kans voor fans om samen te komen, herinneringen op te halen aan hun favoriete jachtpartijen en de monsters te eren die hen zowel hebben uitgedaagd als geboeid. Doe mee met deze viering van de gamegeschiedenis en laat je stem horen in de Monster Hunter Hunter’s Choice-poll.

Veelgestelde vragen
  • V: Hoe stem ik in de Monster Hunter Hunter’s Choice-poll?
    • A: Om te stemmen, gaat u naar de enquêtesite en volgt u de daar gegeven instructies. Het is een eenvoudig en spannend proces!
  • V: Wanneer is de deadline voor de Monster Hunter-fanstemming?
    • A: De stemperiode loopt van 20 november 2023 tot 20 december 2023. Zorg ervoor dat je vóór de deadline je stem uitbrengt!
  • V: Welke beloningen kan ik krijgen voor deelname aan de enquête?
    • A: Deelnemers krijgen de kans om de serie te beïnvloeden door hun favoriete monster te selecteren. De drie beste monsters worden weergegeven in een speciale illustratie en alle kiezers ontvangen een exclusief behang ter ere van het 20-jarig jubileum.
  • V: Kan ik mijn stem in de Monster Hunter-poll wijzigen nadat ik deze heb ingediend?
    • A: Zodra u uw stem heeft uitgebracht, kan deze niet meer worden gewijzigd. Zorg ervoor dat je je favoriete monster aller tijden zorgvuldig kiest!
  • V: Hoe kan ik op de hoogte blijven van de resultaten van de Monster Hunter Hunter’s Choice-poll?
    • A: Capcom zal de resultaten waarschijnlijk bekendmaken op hun officiële website en sociale mediakanalen. Houd ons in de gaten voor spannende updates naarmate de poll vordert!