The Art Of Cuphead – Limited Edition

The Art Of Cuphead – Limited Edition

Ben je dol op de kunststijl van Cuphead? Welnu, u kunt zich verheugen op het bezit van een verzameling ervan in uw handen!

Ga terug naar de gouden eeuw van de jaren 1930-animatie met een kunstboek ter ere van de veelgeprezen run & gun-platformer, Cuphead! Elke pagina van deze samengestelde verzameling kunstwerken is ontworpen om de vintage look en feel van de jaren dertig vast te leggen.

Cuphead Art

Neem een ​​kijkje in de traditionele handgetekende frame-voor-frame animatie van het spel. Neem een ​​kijkje in de vroege concepten, productiewerk en vroege ideeën die gingen over het maken van de personages, bazen, podia en meer van Cuphead, inclusief nooit eerder vertoonde inhoud van de komende DLC!

Beleef de meest gekoesterde en uitdagende momenten van Cuphead en Mugman’s avontuur opnieuw om hun ziel terug te winnen van The Devil, allemaal op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien! Geleid door persoonlijke inzichten van gamedirecteuren Chad en Jared Moldenhauer, maak een unieke reis door de Inkwell-eilanden en ontdek een geheel nieuwe waardering voor Cuphead’s animatiestijl en uitdagende retro-gameplay.

Dark Horse Books en Studio MDHR zijn verheugd om dit prachtige, limited edition-pakket van The Art of Cuphead te presenteren! In de limited edition is een stoffen hoes met exclusieve kunst en een set acetaatvellen opgenomen in een portfolio waarin de klassieke startschermafbeelding van het spel wordt weergegeven, rechtstreeks van het team dat het heeft gemaakt! Dit vintage-art extravaganza is het perfecte boek voor fans van Cuphead!

Publicatiedatum

Dark Horse Books en Studio MDHR hebben onthuld dat The Art Of Cuphead Limited Edition op 17 maart 2020 in de winkel zal liggen. De speciale bundel bevat een stoffen hoes, samen met een set acetaatvellen die kunnen worden opgesteld om de start van de game te vormen scherm!

Het boek zelf belooft ook meer dan 250 pagina’s met prachtige conceptkunst en schetsen van het ontwikkelingsteam. Het bevat zelfs de inhoud van de nieuwste DLC-toevoegingen van de game – zodat fans niets missen.

Ad