The Art Of Spyro: Reignited Trilogy boek

The Art Of Spyro: Reignited Trilogy boek

Vorig jaar hoorden we over de aanstaande release van The Art of Spyro: Reignited Trilogy – een 240 pagina’s tellend kunstboek met schetsen en illustraties uit de gameserie.

Details waren toen nog wat schaars, maar nu weten we hoe het er op je plank uit zal zien! De Amazon-lijst van het boek is nu bijgewerkt met officiële hoesillustraties, met Spyro zelf en zijn draken bondgenoten aan de rechterkant – en enkele van zijn verraderlijke vijanden aan de linkerkant. Hier is het hieronder volledig: The Art of

Over Art Of Spyro: Reignited Trilogy

In 2018 maakte Toys for Bob Studios fans wereldwijd enthousiast door Spyro ™ Reignited ™ Trilogy uit te brengen, een getrouwe remaster die alle drie de titels omvat van de geliefde Spyro ™ -trilogie die in 1998 werd geïntroduceerd.

The Art of Spyro ™ is een zorgvuldig gemaakt compendium gevuld met diepgaande inhoud achter de schermen, inzichtelijke citaten van topillustratoren in de branche, anekdotes van de game-ontwikkelaars en een oogverblindend assortiment van ongelooflijke concept art, sommige waarvan nooit door het publiek is gezien. Het is een must-have voor kunstliefhebbers, gamers, fans … en de vrolijke avonturier in ons allemaal.

Spyro: Reignited Trilogy wordt gelanceerd op 21 juli 2020.