The Art Of Spyro: Reignited Trilogy komt Juli 2020

The Art Of Spyro: Reignited Trilogy komt Juli 2020

Helemaal verliefd op de kunststijl en de wereld van Spyro: Reignited Trilogy? Kijk er dan naar uit om een prachtige boek vol art-kunst en ontwikkelingsdetails te bezitten!

Amazon vermeldde The Art of Spyro: Reignited Trilogy – met een releasedatum van 21 juli 2020.

The Art Of Spyro: Reignited Trilogy synopsis

In 2018 heeft Toys for Bob Studios fans over de hele wereld enthousiast gemaakt door Spyro ™ Reignited ™ Trilogy uit te brengen, een trouwe remaster die alle drie de titels van de geliefde Spyro ™ -trilogie omvat die in 1998 werd geïntroduceerd.

The Art of Spyro ™ is een zorgvuldig samengesteld compendium gevuld met diepgaande inhoud achter de schermen, inzichtelijke citaten van topillustrators in de industrie, anekdotes van de game-ontwikkelaars en een oogverblindend assortiment van ongelooflijke conceptkunst, waarvan sommige nooit door het publiek gezien.

Het is een must-have voor kunstliefhebbers, gamers, fans … en de plezierige avonturier in ons allemaal.

Over Spyro: Reignited Trilogy

De originele braadmeester is terug en hij is onderweg! Dezelfde zieke brandwonden, dezelfde smeulende houding, nu allemaal opgeschaald in verbluffende HD.

Spyro brengt de hitte als nooit tevoren in de Spyro ™ Reignited Trilogy-gamecollectie. Beleef het vuur opnieuw met geremasterde versies van de originele drie games, Spyro ™ the Dragon, Spyro ™ 2: Ripto’s Rage! en Spyro ™: Jaar van de Draak. Verken de uitgestrekte rijken, ontmoet de vurige persoonlijkheden opnieuw en beleef het avontuur opnieuw in volledig geremasterde glorie. Omdat wanneer er een rijk is dat moet worden gered, er maar één draak is om op te roepen.

  • Beleef voor het eerst al je favoriete momenten uit de eerste 3 games op Nintendo opnieuw, waar je ook bent
  • Speel als Spyro, Hunter, Sheila, Agent 9 en meer favoriete personages uit alle niveaus, minispellen en side quests die je kent en leuk vindt uit de originele Trilogy
  • Vlieg door meer dan 100 niveaus, trouw in de geest van de originelen en nu opnieuw bedacht met weelderige omgevingen en verbluffende nieuwe details
Ad