The Cuphead Show – Sneak Peek van King Dice

The Cuphead Show – Sneak Peek van King Dice

Netflix deelde een nieuwe sneak peek preview van hun aankomende cartoon gebaseerd op Cuphead. De sneak peek bestaat uit een korte clip met de charismatische King Dice, ingesproken door Wayne Brady in de show.

De clip geeft ons ook een beter beeld van de animatiestijl van de show, die het klassieke ‘rubberen slang’-gevoel van het spel heeft.

video
play-rounded-fill

Introductie van King Dice

Hij is de slimste van het land. En als je het niet wist, hij is de rechterhand van de duivel. Sommigen zullen misschien zeggen dat zijn methoden duister zijn, maar hij wordt ingesproken door de enige echte Wayne Brady! Moe van dezelfde oude flimflam?

Ontvang meer exclusieve #GeekedWeek sneak peeks en interviews met de makers van de show @netflixgeeked.

Over Cuphead

De videogame die met een prachtige retro-animatiestijl op de markt kwam, komt tot leven in The Cuphead Show! Deze karaktergedreven komedie volgt de tegenslagen van de impulsieve #Cuphead en zijn voorzichtige maar gemakkelijk te beïnvloeden broer #Mugman. Of het nu gaat om boze zeemeerminnen, bokskikkers of de duivel zelf, de broers bevinden zich vaak in heet water in hun surrealistische huis van Inkwell Isle.

Ad