The Game Awards 2021 – Nieuwe game-onthullingen zijn “in de dubbele cijfers”

The Game Awards 2021 – Nieuwe game-onthullingen zijn “in de dubbele cijfers”

De Game Awards vinden volgende maand plaats en ze zullen ook terugkeren naar een live-evenement in het Microsoft Theater in Los Angeles, Californië. Vorig jaar was The Game Awards een virtueel evenement. Het publiek zal echter maskers dragen, die verplicht moeten worden gevaccineerd, en de live-aanwezigheid wordt gehalveerd.

Dubbele cijfers

De oprichter en gastheer van de Game Awards, Geoff Keighley, heeft via een blogpost van Epic Games nieuwe details bekendgemaakt over wat het evenement van dit jaar in petto heeft. Volgens Keighley verwacht hij dat het evenement van dit jaar 40 tot 50 games zal bevatten “op de een of andere manier”, en dat nieuwe game-onthullingen “waarschijnlijk in de dubbele cijfers” zullen zijn.

Over de Game Awards

De Game Awards erkent en bevestigt creatieve en technische uitmuntendheid in de wereldwijde videogame-industrie.

Ze brengen een diverse groep game-ontwikkelaars, gamespelers en bekende namen uit de populaire cultuur samen om de positie van gaming als de meest meeslepende, uitdagende en inspirerende vorm van entertainment te vieren en te bevorderen. Ze streven ernaar degenen te erkennen die het welzijn van de gemeenschap verbeteren en stemmen te verheffen die de toekomst van het medium vertegenwoordigen.

Ad