The Game Awards 2021 – Volledige schaal en persoonlijk

The Game Awards 2021 – Volledige schaal en persoonlijk

Na vorig jaar digitaal te zijn gegaan vanwege de COVID-19, keert de jaarlijkse Game Awards-show van Geoff Keighley terug naar een persoonlijk evenement in 2021.

De Game Awards 2021 worden gehouden op 9 december 2021 in het Microsoft Theater in Los Angeles als een ‘grootschalig’ persoonlijk evenement, inclusief de terugkeer van het Game Awards Orchestra. Het zal waarschijnlijk het gebruikelijke assortiment prijzen, wereldpremières en andere uitvoeringen bevatten die we van de show gewend zijn.

Over de Game Awards

De Game Awards erkent en bevestigt creatieve en technische uitmuntendheid in de wereldwijde videogame-industrie.

We brengen een diverse groep game-ontwikkelaars, gamespelers en bekende namen uit de populaire cultuur samen om de positie van gaming als de meest meeslepende, uitdagende en inspirerende vorm van entertainment te vieren en te bevorderen. We streven ernaar om degenen te erkennen die het welzijn van de gemeenschap verbeteren en stemmen te verheffen die de toekomst van het medium vertegenwoordigen.

GEOFF KEIGHLEY

The Game Awards is in 2014 opgericht door media-ondernemer Geoff Keighley, die ook het programma host en produceert.

In de afgelopen twee decennia heeft Keighley gediend als journalist, gastheer en producent van videogameprogramma’s op meerdere platforms, waaronder print, televisie en digitaal.

Keighley is vooral bekend van zijn werk voor Entertainment Weekly, Spike TV, G4 en YouTube, evenals zijn historische serie verhalen over game-ontwikkeling achter de schermen, bekend als ‘The Final Hours’. Geoff produceert momenteel ook het programma “Opening Night Live” van gamescom.