The Game Awards 2022 – 8 December

The Game Awards 2022 – 8 December

Er is gezegd dat de Game Awards 2022 op 8 december zullen plaatsvinden. Het evenement zal wederom worden gehouden in het Microsoft Theater in Los Angeles.

De Game Awards worden overal ter wereld gratis vertoond op meer dan 40 digitale videosites, zoals YouTube, Twitch, Twitter, Facebook en TikTok Live. Dit jaar wordt een nieuwe categorie met de naam “Best Adaptation” aan de show toegevoegd ter ere van creatief werk dat intellectueel eigendom van videogames vereist en laat werken in andere populaire media, zoals films, streaming-shows, podcasts, romans en stripboeken, maar niet alleen die.

Over The Game Awards

De Game Awards zullen, net als in de afgelopen jaren, de beste games van 2022 eren en vooruitkijken naar de toekomst van het medium door nieuwe games aan te kondigen en voor het eerst aan de wereld te tonen. Er zullen muzikale optredens zijn en Lorne Balfe, die het orkest van The Game Awards leidt, zal er weer zijn.

IMAX

De show en IMAX zullen samenwerken om The Game Awards: The IMAX Experience te maken, een live-evenement waar mensen van over de hele wereld naar The Game Awards kunnen kijken. In de komende maanden zullen we meer leren.

Geoff Keighley en Kimmie Kim zijn verantwoordelijk voor het maken van The Game Awards. Richard Preuss is de regisseur en LeRoy Bennett heeft de leiding over de ideeën.