The Game Of Life: Super Mario Edition – Komt in augustus

The Game Of Life: Super Mario Edition – Komt in augustus

Hasbro Gaming en Nintendo werken samen aan een Super Mario-versie van het populaire bordspel “The Game Of Life”.

The Game Of Life: Super Mario Edition bevat vier stukken gebaseerd op Mario, Luigi, Peach en Yoshi, samen met een bord met Mario-thema. In tegenstelling tot de basisversie heeft de Mario-editie van het spel een meer ‘open wereld’-structuur met als uiteindelijk doel het verslaan van Bowser.

Mario’s Game of Life, is op zijn manier gedaan

In plaats van een baan te krijgen of kinderen te krijgen, zullen spelers power-ups en bondgenoten oppikken en onderweg minigames spelen.

Als ze Bowser’s Castle naderen, kopen spelers ook sterren om hun battle-spin te vergroten; elke verzamelde ster voegt 1 punt toe aan hun spintotaal, en spelers moeten hoger dan 12 draaien om Bowser te verslaan en het spel te winnen.

Het bordspel staat gepland voor release op 1 augustus 2021

Meer bordspellen

De game zal dit jaar niet het enige bordspelavontuur van Mario zijn. Tijdens de Nintendo Direct van E3 2021 kondigde het bedrijf Mario Party Superstars aan, de volgende in de al lang bestaande serie die bordspellen verandert in een videogame-ervaring.

Mario Party Superstars wordt de tweede Mario Party-game op Switch, maar zal een veel nostalgischere smaak hebben. De titel herintroduceert vijf klassieke borden die voor het eerst te zien waren in de Nintendo 64-games, samen met 100 minigames uit de hele serie.