The Golden Joystick Awards 2018 – 16 November

The Golden Joystick Awards 2018 – 16 November

De datum voor de prestigieuze Golden Joystick Awards 2018 is bekend gemaakt en de show van dit jaar vindt plaats op vrijdag 16 november. Het evenement wordt gepresenteerd door komiek Danny Wallace.

Alles wat we nu moeten doen is wachten tot de genomineerden worden aangekondigd.

Over The Golden Joystick Awards

Bekend als de ‘People’s Gaming Awards’, vorig jaar werden wereldwijd miljoenen stemmen uitgebracht, met honderden games die het tot de allerbeste vochten. Dit jaar zal de fel betwiste ‘Still Playing Award’, ‘Ultimate Game of the Year’ en ‘Most Wanted Game’ en bijgewerkte categorieën ‘Best Competitive Game’ en ‘Best Cooperative Game’ terugkeren. Het is er allemaal voor het oprapen, met ‘s werelds gaming publiek dat beslist wie naar huis gaat als winnaar.

Danny Wallace is terug als gastheer voor de Golden Joystick Awards 2018:

Ik ben heel blij dat ik voor een derde jaar terugkeer naar de geliefde Golden Joysticks, want het betekent dat ik niet thuis hoef te blijven en een feest moet betalen om het allerbeste in gaming te vieren, en dat is zinloos en onnodig duur. Dit was een geweldig jaar voor gamers. Laten we uitvinden wie verantwoordelijk is en waarom …

Dan Dawkins, Global Editor-in-Chief, GamesRadar + heeft gereageerd. “We werken er hard aan om te zorgen dat dit de beste Golden Joysticks tot nu toe is, met nieuwe en vernieuwde categorieën die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat spelers de kans krijgen om de games te vieren waar ze het meest van houden in 2018.”

Belangrijke data om te onthouden:

De categorieën en shortlist van de Golden Joystick Award worden op vrijdag 21 september bekendgemaakt, met publieke stemmingen die vanavond beginnen.
De openbare stemming sluit op donderdag 25 oktober.
De Awards vinden plaats op vrijdag 16 november in de Londense Bloomsbury Big Top, het hele evenement zal ook worden livestreamed.