The Grammys 2022 – Beste video game soundtrack genomineerden

The Grammys 2022 – Beste video game soundtrack genomineerden

De kandidaten voor de Grammy Awards 2022 zijn zojuist bekendgemaakt, waarbij de beste videogame-soundtrack het populairst was. De Grammy’s 2022 worden gehouden op 5 februari 2023 in Los Angeles, en de volgende soundtrackcomponisten strijden om een ​​felbegeerde Grammy-award:

De Grammy’s 2022 – Genomineerden

  • Austin Wintory met zijn Alien: Fireteam Elite-score
  • Steph Economou van Assassin’s Creed
  • Beer McCreary van The Walking Dead voor zijn werk aan Call of Duty
  • Richard Jacques componeerde de op de jaren 80 geïnspireerde muziek voor Marvel’s Guardians of the Galaxy.
  • Christopher Tin van Mohawk Games voor zijn bijdragen aan de Oude Wereld

Over de Grammy’s 2022

Het doel van de Recording Academy is om excellentie in de opnamekunsten en -wetenschappen te erkennen en te promoten, om het welzijn van de muziekgemeenschap te bevorderen en om te garanderen dat muziek een onuitwisbaar onderdeel van onze cultuur blijft.

ONZE DOELSTELLING

Waar we dagelijks naar streven.

De missie van de Recording Academy als belangrijkste gemeenschap van muziekprofessionals is:

VECHTEN

We vechten voor de rechten van alle muziekproducenten en promoten pro-muziekbeleid op nationaal, staats- en gemeentelijk niveau.

VIEREN

We reiken de GRAMMY Award uit, de meest prestigieuze onderscheiding in de muziek. Het hele jaar door vieren we ook de inspanningen van alle videomakers.

ONDERWIJZEN

Door kansen, verrijking en begeleiding te bieden, willen we de volgende generatie muziekvernieuwers en professionals inspireren.

DIENEN

We doen met opzet vrijwilligerswerk om onze gemeenschappelijke passie voor muziek te eren en de gemeenschap boven onszelf te stellen. We zijn een zorgzame gemeenschap.

Ad