The Indie Houses Direct – Indie-uitgevers werken samen op 31 augustus 2021

The Indie Houses Direct – Indie-uitgevers werken samen op 31 augustus 2021

Akupara Games, Fellow Traveler, Neon Doctrine, Raw Fury, These Awesome Guys, Toge Productions, en Whitethorn Games hebben The Indie Houses Direct aangekondigd.

The Indie Houses Direct is een onafhankelijke gamesshowcase die op 31 augustus 2021 wordt uitgezonden. Mensen kunnen de stream bekijken op YouTube of Twitch. Volgens de bedrijven zal de directe stream van een uur meer dan 28+ nieuwsbeats van alle 7 uitgevers, frisse nieuwe game-aankondigingen, nooit eerder vertoonde inhoud, nieuwe trailers en DLC-onthullingen bevatten.

The Indie Houses Direct

“Indië-voor-Indië” en deze omgeving is waar The Indie Houses op is gebouwd. Met als doel om de gedeelde kennis tussen een breder scala aan uitgevers te helpen promoten, geven ze officieel het startschot voor deze beweging met het evenement The Indie Houses Direct!

Vanaf 31 augustus en tot 7 september kunnen spelers overal genieten van een evenement vol game-aankondigingen, demo’s, live-uitzendingen, gamebundels en uitverkoop! Het is zo’n beetje een Steam Festival dat een week duurt en wordt gehost op zowel Twitch als YouTube.

Kom zeker langs bij de showcase en zie de volgende features plaatsvinden tijdens de Direct:

  • Nieuwe game-aankondigingen
  • Nooit eerder vertoonde inhoud
  • Inhoudsupdates en onthullingen
  • Livestreams voor ontwikkelaars en Q&A-sessies
  • Afrikaans ontwikkelaarsprototypefonds
  • En meer!