The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel TV anime komt in 2023

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel TV anime komt in 2023

Falcom heeft aangekondigd dat Tatsunoko Pro de animatie voor het anime-project The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel TV gaat verzorgen. Begin januari 2023 gaat de anime in première.

The Trails of Cold Steel anime

De anime werd oorspronkelijk aangekondigd in maart 2021, met een releasedatum van 2022. Het is ongeveer een jaar geleden sinds de eerste aankondiging en dit is de eerste keer dat we er iets nieuws over horen. The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War is de volledige titel van de anime. De anime wordt geregisseerd door Hidekazu Sato (Basquash!, The Slayers Next, etc.).

The Trails of Cold Steel anime zal plaatsvinden in de staat North Ambria, de noordelijkste provincie van Erebonia, op het continent Zemuria. Tijdens de vier grote Trails of Cold Steel-games volgt het verhaal de hoofdrolspeler van de serie, Rean Schwarzer en zijn kameraden.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel TV anime wordt geanimeerd door Tatsunoko Productions, terwijl andere bedrijven die bij de productie betrokken zijn, Funimation, UserJoy, SYOU en NADA zijn.

Over The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel[c] is een role-playing videogame ontwikkeld door Nihon Falcom. De game maakt deel uit van de Trails-serie, die zelf deel uitmaakt van de grotere The Legend of Heroes-serie. Xseed Games, die aanvankelijk in 2013 in Japan werd uitgebracht voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita, zou de game later in 2015 lokaliseren en publiceren in Engelse regio’s. Xseed heeft in 2017 ook een port voor Microsoft Windows uitgebracht, inclusief extra Engels gesproken niet gezien. in de originele uitgave. Een andere port voor de PlayStation 4 werd in 2018 in Japan uitgebracht en het jaar daarop wereldwijd. Een port voor Nintendo Switch werd uitgebracht in Japan en Azië op 8 juli 2021. Een direct vervolg, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II, werd eind 2014 uitgebracht.

Voor de Nintendo Switch zijn er vier games: The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel, Trails of Cold Steel II, Trails of Cold Steel III en Trails of Cold Steel IV.

Ad