The Legend Of Zelda Concert 2018 vanuit thuis

The Legend Of Zelda Concert 2018 vanuit thuis

The Legend of Zelda Concert 2018 zal worden gehouden in de Bunkamura Orchard Hall, Tokyo, op 14 december.

Er zijn talloze redenen waarom je er niet kunt zijn als het plaatsvindt. Redenen, variërend van uitverkochte tickets, wonen in het buitenland, enz. Maar als er een wil is, is er een manier waarop je er toch van kan genieten.

NicoNico

Ja, ik kende de naam ook niet, maar NicoNico streamt het concert rechtstreeks vanuit Bunkamura Orchard Hall en iedereen is uitgenodigd om mee te doen.

Er is echter een kleine maar … IP.

Als je The Legend of Zelda Concert 2018 wilt bekijken, moet je een bestaand VPN-abonnement hebben dat je IP-adres kan veranderen in dat van een Japans. Dit komt omdat NicoNico de regio alleen heeft geblokkeerd voor de stream naar Japan.

Heb ik één gezegd, nou hier is er nog een …. KOPEN

Ja, je hebt het goed gehoord. Je zult een live stream ticket van NicoNico moeten kopen. Tickets kosten ¥ 2.500 ($ 22), of als u een premium NicoNico-lid bent, kosten tickets u slechts ¥ 1860 (US $ 17).

Dat is alles

Nadat je de tickets hebt gekocht, kun je op 14 december 2018 om 19:00 uur JPT naar NicoNico gaan om samen met de rest van de Bunkamura Orchard Hall-menigte geweldige muziek te spelen.

Bonus

Het goede nieuws is dat je het concert steeds opnieuw kunt herhalen, zo vaak als je wilt, tot 14 januari 2019 om 23.59 uur. Dat is een hele maand extra kijken.

Al met al als je echt van de Legend of Zelda houdt en zijn muziek mag je dit niet missen!

Ad