The Legend Of Zelda: Twilight Princess 2 … was een ding

The Legend Of Zelda: Twilight Princess 2 … was een ding

Wat behoorlijk interessant nieuws over wat het vervolg op The Legend of Zelda had kunnen zijn: Twilight Princess is onlangs opgedoken.

video

Note; Twilight Princess HD footage

YouTube-kanaal GameOver Jesse deed wat onderzoek in eerdere Iwata Ask-interviews en vond een aantal interessante opmerkingen van Shigeru Miyamoto over wat mogelijk Twilight Princess 2 was.

Twilight Princess 2

Volgens Miyamoto zou Link’s Crossbow Training, die vele mini-game-elementen van Twilight Princess vergde, oorspronkelijk een volwaardig vervolg van de Majora’s Mask-stijl zijn voor Twilight Princess. Dit zou betekenen dat de engine en de kunstitems van het spel opnieuw zouden zijn gebruikt om in korte tijd een nieuw spel te maken.

Het idee werd echter geschrapt in de vroege ontwikkeling, omdat ze terugkeken hoe lang het duurde om Twilight Princess te ontwikkelen en vonden dat het niet haalbaar was.

Uiteindelijk besloot Nintendo om een ​​compleet nieuwe game te maken genaamd The Legend of Zelda: Skyward Sword, en veel elementen en ideeën voor Twilight Princess 2 werden opgenomen in Skyward Sword. De kunstwerken en de motor van Twilight Princess werden vervolgens gebruikt om Link’s Crossbow Training te maken.

Bekijk het volledige item van GameOver Jesse hier;

video

Wat vind jij ervan?