The Super Mario Bros. Movie – Chris Meledandri en Shigeru Miyamoto geven extra inzichten

The Super Mario Bros. Movie – Chris Meledandri en Shigeru Miyamoto geven extra inzichten

De eerste trailer voor The Super Mario Bros. Movie is eindelijk gepubliceerd, en Chris Meledandri, de oprichter en CEO van Illumination, en Shigeru Miyamoto, de maker van het personage, hebben beide wat extra inzicht gegeven.

Chris Meledandri

We zijn verheugd om de allereerste trailer van The Super Mario Bros. Movie te onthullen. Het was een waar genoegen om de afgelopen jaren met Miyamoto-san samen te werken om dit verhaal op het grote scherm te brengen op een manier die trouw is aan zijn oorsprong, aangezien Mario en Luigi van Nintendo de meest herkenbare en geliefde personages in de gamewereld zijn. wereld.

De heer Miyamoto merkte op

Wat voor soort film zou Super Mario Bros. moeten zijn? Chris van Illumination en ik werken al heel lang aan deze kwestie. We kunnen nu iedereen een sneak preview van de film laten zien. We hebben een Super Mario-universum gecreëerd waarbij we de taal van de cinema gebruiken, niet alleen via het plot zelf, maar ook via het uiterlijk van de personages, hun emoties en hun verschillende gebaren. Geniet van de fascinerende Mushroom Kingdom-ervaring die op een groot scherm in het theater wordt vertoond.

Houd de hele film in de gaten voor personages en herinneringen aan Nintendo-games die over kleine delen van het scherm zijn verspreid. We bevinden ons in de afrondende fase van het fijnafstemmingsproces, precies zoals we dat doen met een Nintendo-game, en de release staat voor de deur. Iedereen is welkom om deze gezinsvriendelijke film te zien, en ik verzoek u vriendelijk om Mario te steunen in de bioscopen.

Vanaf 7 april 2023 zullen bioscopen The Super Mario Bros. Movie vertonen.