The Super Mario Bros. Movie – De laatste trailer is vrijgegeven

The Super Mario Bros. Movie – De laatste trailer is vrijgegeven

In de nieuwste Direct-presentatie van Nintendo onthulde het bedrijf de officiële laatste trailer van de Super Mario Bros.-film. Het naderende conflict tussen het Mushroom Kingdom en de kwade krachten van Bowser, inclusief hun aanval op Rainbow Road, wordt tot in detail weergegeven.

video
play-rounded-fill

Over The Super Mario Bros. Movie

Om de wereld te redden van een wrede vuurspuwende Koopa genaamd Bowser, moet een loodgieter uit Brooklyn genaamd Mario het Mushroom Kingdom doorkruisen met een prinses genaamd Peach en een antropomorfe paddenstoel genaamd Toad, op zoek naar Mario’s broer Luigi.

Een nieuwe animatiefunctie met Super Mario Bros.-thema is in de maak bij Illumination en Nintendo. Op 5 april 2023 gaat de film in première in de Verenigde Staten en Canada. Op 28 april 2023 debuteert het in Japan.

De film Super Mario Bros. verschijnt op 5 april 2023 in de bioscopen.

Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Illuminations’ Minions: The Rise of Gru) schreef het scenario voor deze film, waarin ook Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad, Seth Rogen als Donkey Kong, Fred Armisen als Cranky Kong, Kevin Michael Richardson als Kamek en Sebastian M

Chris Meledandri, CEO van Illumination Entertainment, en Shigeru Miyamoto, Creative Director van Nintendo, zijn de producenten van de film. Universal Pictures werkte samen met Nintendo om de film te cofinancieren en internationaal te distribueren.

Ad