The Super Mario Bros Super Show op Netflix in de Verenigde Staten

The Super Mario Bros Super Show op Netflix in de Verenigde Staten

Goed nieuws voor abonnees van Netflix in de Verenigde Staten, nu de klassieke Super Mario Bros Super Show nu op de populaire streamingservice staat. Er zijn 52 afleveringen voor je om te bekijken en je te amuseren.

Over de Super Mario Bros Super Show

De Super Mario Bros. Super Show! is een Amerikaanse televisieserie gebaseerd op Super Mario Bros. en Super Mario Bros. 2 van Nintendo. Het is de eerste van drie tv-series gebaseerd op de videospelserie, met de andere de avonturen van Super Mario Bros. 3 en Super Mario World .

Het werd oorspronkelijk uitgezonden via de eerste run syndicatie van 4 september 1989 tot 1 december 1989, met herhalingen doorgegaan tot 6 september 1991. Het Family Channel pakte de serie op 23 september 1991 en uitgezonden tot 26 augustus 1994 .

De show werd geproduceerd door DiC Animation en werd verdeeld door Viacom Enterprises in samenwerking met Nintendo of America.

video
play-rounded-fill

Heb je het ooit gezien toen je nog maar een klein paisano was? Ondergetekende deed het echt en vond het geweldig, oh zooo veel! PS: is dit een stiekeme benadering van Nintendo om zichzelf te promoten … hoe dan ook … ik hou er nog steeds van!