THQ Nordic September 17 showcase gehost door Geoff Keighley

THQ Nordic September 17 showcase gehost door Geoff Keighley

THQ Nordic heeft aangekondigd een speciaal evenement te houden om consumenten een kijkje te geven in hun aankomende reeks videogames. De livestream wordt gehost door ieders favoriete gastheer, journalist en presentator, Geoff Keighley.

THQ Nordic heeft zes nieuwe games om te laten zien, dus het is zeker de moeite waard om je op af te stemmen. De THQ Nordic digitale showcase is om 12.00 uur PT / 20.00 uur Britse tijd en is een viering van het tienjarig jubileum van het bedrijf.

Over THQ Nordic

THQ Nordic, opgericht in 2011, is een wereldwijde uitgever en ontwikkelaar van videogames. Gevestigd in Wenen (Oostenrijk), en met dochterondernemingen over de hele wereld, omvatten THQ Nordic-merken Darksiders, MX vs. ATV, Destroy All Humans, Wreckfest, Titan Quest, Biomutant, Gothic, ELEX, Kingdoms of Amalur en nog veel meer.

THQ Nordic is bedoeld als kernaanpak om veel meer te doen dan het ‘bezitten’ van een zeer competitieve portfolio van IP’s. Het draait erom ze te koesteren en ze op één lijn te brengen met de allerbeste ontwikkelingsbronnen om ze uit te breiden met het ervaringsniveau dat gemeenschappen en gevestigde fanbases verwachten en verdienen.