Toby Fox – Deltarune update

Toby Fox – Deltarune update

Deltarune Hoofdstuk 2 is een jaar uit en de maker, Toby Fox, heeft een update gegeven over hoe de volgende hoofdstukken zullen verlopen.

Fox zegt dat hoofdstuk 2 het moment was waarop de game ‘echt tot zijn recht kwam’. Hij zei ook dat het team “hard werkt om iets te maken dat fans van rare rollenspellen zal opwinden en behagen, of je nu van mannen met lange neuzen houdt of niet!”

Toby Fox over de toekomst van Deltarune

Zoals we de vorige keer al zeiden, hebben we tegelijkertijd aan hoofdstuk 3, 4 en 5 van Deltarune gewerkt. Er zijn nog een paar mensen die helpen en het tempo van het maken van het spel is veel sneller dan de vorige keer. Het plan was om aan alle drie de hoofdstukken tegelijk te werken, maar tot nu toe is het meeste werk gedaan aan de hoofdstukken 3 en 4.

Tussen 3, 4 en 5 hebben we al meer kogels, tussenfilmpjes en trucs gezien dan een heel hoofdstuk waard. Niet alleen dat, maar sommige delen van de volgende hoofdstukken duurden lang om op te zetten. Nu die onderdelen zijn ingesteld, wordt het spel alleen maar beter en beter!

Zoals altijd wil ik dat dit gebeurt, meer dan wie dan ook op aarde, dus we zullen ons best doen om het te laten gebeuren.