Tokyo Game Show 2020 Online – 23-27 September

Tokyo Game Show 2020 Online – 23-27 September

Het fysieke evenement Tokyo Game Show 2020 is helaas geannuleerd vanwege zorgen over het coronavirus. Het is echter niet allemaal kommer en kwel …

Binnenkort kunt u het geheel zelfs online vastleggen!

Eind september

De Computer Entertainment Supplier’s Association heeft officieel bevestigd dat Tokyo Game Show 2020 Online zal plaatsvinden van 23 – 27 september 2020.

Natuurlijk zal het verschillende grote uitgevers, indie-ontwikkelaars en nieuwe titels bevatten. Er zullen ook verschillende rondetafelgesprekken plaatsvinden tussen gameontwikkelaars en het evenement roept op tot exposanten.

Over TGS 2020

Tokyo Game Show, algemeen bekend als TGS, is een videogamerexpo / -conventie die jaarlijks in september wordt gehouden in de Makuhari Messe, in Chiba, Japan. Het wordt gepresenteerd door de Computer Entertainment Supplier’s Association (CESA) en Nikkei Business Publications, Inc.

De focus van de show ligt op Japanse games, maar sommige internationale videogame-ontwikkelaars gebruiken het om aankomende releases / gerelateerde hardware te demonstreren. De duur van het evenement is vier dagen.

Ad