Toys for Bob werkt aan nieuwe Crash Bandicoot-game?

Toys for Bob werkt aan nieuwe Crash Bandicoot-game?

Microsofts aankoop van Activision Blizzard zal zeker een aantal slapende eigendommen doen herleven, maar gelukkig hebben we de afgelopen jaren een aantal nieuwe en geremasterde Crash Bandicoot-titels gehad, waaronder de geweldige Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Crash Team Racing en Crash Bandicoot 4.

Nieuw Crash-spel?

Tijdens een recente aflevering van de Xbox Chaturdays-podcast van Windows Central Gaming gaven leden van het team aan dat de nieuwe Crash Bandicoot-game die bij Toys for Bob wordt gemaakt, te zien zal zijn op de Xbox- en Bethesda-showcases of kort daarna. Het team van Windows Central was niet zeker van de naam van de aankomende Crash-game, maar er werd onthuld dat het een multiplayer-game zou zijn met in de hoofdrol Crash Bandicoot en vrienden.

Hopelijk blijft het merk Crash Bandicoot een zaak voor meerdere platforms in plaats van een exclusiviteit voor Xbox.

Over Crash Bandicoot

Crash’s oorspronkelijke naam was Willy the Wombat, en hij is gemaakt door Charles Zembillas en Jason Rubin (alternatief gespeld als Willie). Na afwijzingen van Universal Interactive Studios om het personage een meer “gezinsvriendelijke” naam te geven, zoals “Wez”, “Wuzzles” of “Wizzie the Wombat”, besloot Naughty Dog hem “Crash” te noemen, naar zijn neiging om kratten te breken. , evenals het hernoemen van een paar karakters om tegemoet te komen aan de nieuw vastgestelde naam van Crash.

Pinstripe’s soort (samen met zijn goons) werd uiteindelijk veranderd van bandicoot in potoroo, en Crash’s van wombat in bandicoot, maar er werden geen ontwerpwijzigingen aangebracht.

Crash begon als een gewone bandicoot, die vrij rondliep in de bossen van N. Sanity Island. Neo Cortex heeft hem gekidnapt om hem de commandant van Cortex’s Cortex Commandos te maken als onderdeel van zijn snode plan om de wereld te beheersen. Cortex en zijn rechterhand, Nitrus Brio, muteerden hem met de Evolvo-Ray, die hem menselijk inzicht gaf en hem antropomorf maakte, en hij onderging een trainingsprogramma van negen maanden. Ondanks Brio’s waarschuwingen over de onbetrouwbaarheid van de machine, stuurde Cortex Crash de Cortex Vortex in, een apparaat dat bedoeld was om Crash in een genie te veranderen en hem te hersenspoelen om volledig gehoorzaam te zijn aan elk commando van Cortex. Brio voorzag dat de machine niet goed zou werken en weigerde Crash, waardoor hij kon vertrekken. Crash valt uiteindelijk uit een raam en op het water eronder. Cortex, woedend over zijn falen, begon reparaties aan de Cortex Vortex en ging door naar de volgende kandidaat voor hersenspoeling: Crash’s verloofde, Tawna Bandicoot.

Crash werd enige tijd later gedesoriënteerd en verbijsterd wakker aan de oevers van het eiland N. Sanity. Hij begon aan een reis om over de Wumpa-eilanden te reizen en Cortex Castle te bereiken om Tawna te redden en een einde te maken aan Cortex’ plannen voor wereldwijde dominantie. Crash ontmoet al snel Aku Aku, een medicijnmanmasker dat over hem waakt en hem verdedigt tegen vele bedreigingen, en die een diepe, vaderlijke band met Crash ontwikkelt.

Tijdens Crash’s reis komt hij bazen tegen die wanhopig proberen te voorkomen dat Crash langskomt. De eerste was Papu Papu, het dikke stamhoofd. Papu Papu was geen Cortex-supporter; hij viel Crash aan omdat Crash hem wakker maakte uit een slaap in zijn hut, wat hem woedend maakte. Het eerste mislukte experiment van Cortex, de krankzinnige kangoeroe Ripper Roo, was achtergelaten in een aantal ruïnes op de top van een waterval. Dan is er de gespierde Koala Kong in een mijnschacht. Cortex’ beveiliging Pinstripe Potoroo volgde en opende het vuur met zijn tommy gun in zijn kantoor bij de Cortex Power plant. Krijtstreep schoot per ongeluk in de generator van Cortex Power nadat Crash met hem had gevochten, waardoor de stroomproductie voor het hol van Cortex werd uitgeschakeld. Dokter Nitrus Brio is de laatste baas en hij wordt gestreden in zijn chemisch laboratorium. Hij probeerde Crash eerst af te weren met zijn chemische remedies, maar hij moest zijn toevlucht nemen tot het drinken van het brouwsel zelf, waardoor zijn lichaam vervormde tot het Brio-monster. Na de nederlaag van Crash over Brio, wordt een bunsenbrander van Brio’s laboratoriumtafel omver geduwd, waardoor het kasteel in brand wordt gestoken. Crash rent door het lab en komt aan in The Great Hall, waarmee hij zijn doel voltooit.

Ad