Travis Strikes Again: No More Heroes – Niet langer exclusief

Travis Strikes Again: No More Heroes – Niet langer exclusief

Tijdens Momocon bevestigde Grasshopper Manufacture dat Travis Strikes Again: No More Heroes niet langer exclusief voor Nintendo Switch zal zijn en dat het later dit jaar naar PS4 en pc zal komen.

video

Er zijn geen details meer gegeven over wanneer ze op die consoles worden uitgebracht en of deze ook naar de Xbox One zouden worden geport.

Over Travis Strikes Again: No More Heroes

De otaku-huurmoordenaar keert terug!

Travis Touchdown dwaalt de spelwereld binnen en begint aan een tirade van epische proporties in Travis Strikes Again: No More Heroes for Nintendo Switch! Beam Katana in de hand, snijd en dobbel door verschillende spelwerelden, en rij dan aan het eind van elk spel naar de baas!

Het verhaal tot nu toe

Enkele jaren na No More Heroes 2: Desperate Struggle, Travis leeft zijn beste leven in een trailer in het Amerikaanse zuiden, samen met zijn huisdier Kat Jeane. De open lucht, absolute vrijheid en veel videogames … wat wil een otaku-huurmoordenaar nog meer?

Dat is totdat Badman, de vader van Travis ‘vroegere tegenstander Bad Girl, opduikt om wraak te nemen op de rol van Travis bij haar ondergang!