TV Asahi; Zelda Breath of the Wild, beste video game van alle tijden

TV Asahi; Zelda Breath of the Wild, beste video game van alle tijden

TV Asahi produceerde een op kijkers gebaseerde functie over de beste videogames aller tijden.

De lijst met meer dan 50.000 stemmen is zeker interessant en onverwacht aangezien er een aantal vrij recente videogames in de top tien staan. The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor het Nintendo Switch-systeem is uitgeroepen tot beste videogame aller tijden.

TV Asahi – Top 10 games aller tijden

  1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  2. Dragon Quest V
  3. Final Fantasy VII
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Splatoon 2
  6. Dragon Quest III
  7. Super Smash Bros Ultimate
  8. Chrono Trigger
  9. Final Fantasy X
  10. Super Mario Bros. 3

Over TV Asahi

JOEX-DTV, gebrandmerkt als TV Asahi, is het vlaggenschipstation van het All-Nippon News Network, eigendom van en beheerd door de dochteronderneming TV Asahi Corporation van de gecertificeerde omroepholding TV Asahi Holdings Corporation, die zelf wordt gecontroleerd door The Asahi Bedrijf Shimbun. De studio’s bevinden zich in Roppongi, Minato, Tokyo.

Over The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Geen koninkrijk. Geen herinneringen. Na een slaap van 100 jaar had hij alleen nog hoop… Stap in een wereld vol avontuur.

Vergeet alles wat je weet over The Legend of Zelda-games. Stap in een wereld van ontdekking, verkenning en avontuur in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een grensverleggende nieuwe game in de veelgeprezen serie. Reis door velden, door bossen en naar bergtoppen terwijl je ontdekt wat er van het verwoeste koninkrijk Hyrule is geworden in dit adembenemende openluchtavontuur.

Ad