Twitch is enorm gegroeid in 2021

Twitch is enorm gegroeid in 2021

Amazon en Twitch vierden feest toen het nieuws naar voren kwam dat het aantal kijkers op de populaire streamingdienst Twitch in 2021 jaar op jaar met 45% groeide. In 2021 keken Twitch-kijkers 24 miljard uur aan video op de dienst, wat 45% hoger is dan in 2020. .

Niet alleen Twitch groeide

Facebook Gaming heeft ook een toename gezien van het aantal kijkers dat videogamestreams bekijkt, aangezien het aantal kijkers op het platform jaar-op-jaar met 47% is gegroeid tot 5,3 miljard uur, wat maar weer laat zien hoeveel van een formidabele kracht Facebook is , ondanks de voortdurende controverses op de platforms.

Meest bekeken

De meest bekeken games op Twitch in 2021 waren Rockstar Games Grand Theft Auto V (2,1 miljard uur) en het werd gevolgd door de enorme MOBA, League of Legends (1,8 miljard uur) en op de derde plaats was de populaire Battle Royale-game Fortnite van Epic Games met (1 miljard uur). Het zal interessant zijn om te zien of deze titels in 2022 nog steeds de meest bekeken games zijn.

Over Twitch

Kijk, ontdek, doe mee

Bekijk livestream-gamevideo’s, Esports en elke IRL-uitzending op je Nintendo Switch™-apparaat! Sporten is hier. Stem af op je favorieten: basketbal, honkbal, voetbal, voetbal, zwemmen, worstelen, hockey, pool en nog veel meer via talkshows, competitiekanalen, Fantasy en ESports.

Ad