Ubisoft – Geen showcase in juni

Ubisoft – Geen showcase in juni

Na het uitstel van E3 2022 heeft uitgeverij Ubisoft aangegeven ook dit jaar geen presentatie te geven.

Volgens een verklaring die aan Axios is gestuurd, zal de uitgever zijn normale digitale conferentie niet in juni 2022 organiseren, in plaats daarvan verklaren dat er pas “later dit jaar” grote productintroducties zullen plaatsvinden. Dit is een verrassende beslissing, aangezien Ubisoft de afgelopen twee jaar in juni digitale demonstraties heeft gegeven, ondanks de COVID-19-pandemie en het uitstel van E3 2020.

Waarom is onbekend

Op het moment van schrijven lijkt het erop dat er niet meer informatie is vrijgegeven over waarom de presentatie mogelijk is geannuleerd. Wat de reden ook is, fans die hebben gewacht op aanvullende informatie over de projecten van Ubisoft, zoals Mario + Rabbids: Sparks Of Hope, zullen zeker teleurgesteld zijn.

Over Mario + Rabbids: Sparks Of Hope

Op een kosmische missie om een ​​boosaardig monster te bestrijden en je Spark-vrienden te redden, sluit je je aan bij Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun vrienden. Ontdek vreemde mysteries en spannende avonturen terwijl je door de kosmos reist!

  • Stel je fantasieploeg samen door drie personages te selecteren uit een diverse cast van negen.
  • Versla alle nieuwe bazen en enkele oude vijanden in de kosmos.
  • Red de vreemde Vonken verspreid over de kosmos, die elk unieke vaardigheden hebben die je kunnen helpen in de strijd.
  • Gebruik de capaciteiten van je helden om je tegenstanders te verslaan, teamsprong op je kameraden en verstop je achter dekens.